Video Viorica promite pod la Zimnicea. Podul de la Turnu s-a daramat.

18 Aprilie 2019, 22:37 | 4458 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
Podul Vioricai.

Podul de la Turnu s-a daramat
A venit apa si l-a luat
Vom face altul
Pe Dunare, in jos
Altul mai trainic si mai frumos.

Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
yu pe 14 Iulie 2019, 17:46
#27
vax
pod de la rahova la videle - la petrache prodana - tr magurle si bucresti la stefanel . de asemeni cale ferata si metrou si desigur aeroport la tr magurele. baza de la deveslu mutata la lita
ilie de la scularie pe 11 Mai 2019, 12:52
#26
aiureli
A mai promis unul, Ilici Iliescu, vre-o sapte... Promisiune stil Teleorman: va dau/fac ca nu ma doare gura...
Matache Măcelaru pe 22 Aprilie 2019, 09:14
#25
Aiureli
Constat aici un mix de habarnamism/lichelism/și ici colo câte o idee bună. Treaba stă așa: Veorica aruncă fluturași electorali la care nu mai pun botul decât boșorogozaurii psd-iști în cuget și-n simțiri. Pe urmă, văzui o afirmație despre olandezi, cum că ei ne-ar ține afară din Schengen dacă nu le dăm portul Constanța. Și noi de ce nu-i facem să ocolească Europa ca să ajună la Bosfor? Ce și cine ne împiedică să le-o facem? Ia să vezi cum se schimbă calimera! Una peste alta, este clar cine beneficiază și cine nu din situația actuală. PSD are electoratul captiv, pauperizat economic, ușor de manip**at. De asta județul a fost adus la sapă de lemn. Unui investitor îi trebuie infrastructură, care în Teleorman este sublimă dar cam lipsește cu desăvârșire. Din ce motive? Nu-i greu de ghicit! Înainte de a acuza pe unii care vin să ne jefuiască uitați-vă pe cine alegeți! Ei le fac jocul. Și apoi, dacă alte țări au făcut minuni cu fonduri europene, noi de ce n-am putea face-o?
Coenel (deci 18) pe 21 Aprilie 2019, 22:35
#24
tuturor- psd,pnl,usr,pmp,pro Romania,udmr
da, avem politicieni corupti(stati linistiti si in vest este LA FEL- vezi aderarea noastra in NATO)Daca ei nu ne lasa noi nu avem cum . este asa de simplu. Nu sa se vina din occident dupa n ani sa ne zica - bai voi ati furat.Ne place si noua dar sa ma mai scuteasca ei cu CORECTITUDINEA LOR. Nu este bine nici ce face PSD ul dar nici cu Franta,Germania nu pot sa ii sustin. Spre exemplu- Olanda de ce nu ne vrea in Schenghen? Pai dac intram le terminam portul lor. Atat de simplu este. Iar astia la noi vad doar stat paralel. Cand au demonstrat de Augustin Lazar a fost ce a fost, presedintele a tacut. Pt ce? Da domne am fost ma retrag luati pensia si gata. Nu s a mediatizat nimic ca stai ca nu este el. Masinaria a functionat PERFECT. NU VOM AVEA NICIODATA O TARA CA AFARA(gandim prea complex cand viata este simpla rau, asta a inteles occidentul iar noi nu. Noi vrem masini de lux case mari dar nu ne place sa invatam o meserie si ne pricepem LA TOT, da la TOT)

PACAT DE TARA ASTA.
@16 pe 21 Aprilie 2019, 16:01
#23
DA, ASA E ... SUNTEM DEBARAUA LOR
... pentru ca avem politicieni corupti care le fac jocul pe COMISIOANE GRASE !
miha pe 21 Aprilie 2019, 15:07
#22
puteam fi mai bine decat DUBAIUL
dar voi votati ca prostii in continuare PSD care concesioneza Rusiei terenuri cu AUR din munti si padurile chinezilor. Blocheaza dezvoltarea de infrastuctura energetica de gaze BRUA ca sa cumparam gaz scump din rusia in conditiile in care avem rezerve de gaz si petrol ca si arabii. #MUIEPSD#MUIEDRAGNEA#MUIECIUMAROSIE
deci pe 21 Aprilie 2019, 14:57
#21
daca mai votati PSD...
...o sa ajungeti sa munciti in rusia si in china, sa vedem atunci care o sa invatati sa vorbiti chineza si rusa si ce bani o sa luati acolo daca vreodata o sa ajungeti pe aceste meleaguri, doamne fereste...sa se intample asta
mari pe 21 Aprilie 2019, 14:55
#20
cata #m**epsd
..o sa va dam cu stampila la VOT. ati belit p**a de data asta psdistilor
@16 pe 21 Aprilie 2019, 14:53
#19
mirosi a psd-ist
serios ??? cati fabrici de contructie auto are turcia ??? ai macar habar ??? esti pe langa subiect TOTAL ! o gramada are si inca atrage si altii, ptr ca au mana de lucru ieftina si porturi ! ceea ce avem si noi, dat la noi nu se vrea sa se dezvolte si infrastuctura rutiera cu fonduri europene ca sa ne tina PSDRAGNEA in saracie si sa ii controleze pe primarii care nu au habar sa atraga prin proiecte proprii bani europeni. Stau la mila lu` Dragnea sa ii mai dea de ciuguleala din PNDL pizdii mortilor masii cu cine l-a inventat si fura la greu bani publici prin el. DRAGNEA CU SEMNATURA PRIMARILOR !
Deci pe 21 Aprilie 2019, 11:32
#18
Pt cel cu vw
NICIODATA dar NICIODATA cei din vest nu vor lasa tarile din est cu mai mult de 2 constructori de masini. Si noi ii avem deja.Dar noua ne place sa ne dam rotunzi si destepti. Dar de ce daca fac fabrici la noi in tara, nu dau si salarii pe masura? (avem preturi mai mari ca ei la raft) De idioti ce suntem si de creduli in mirajul Vestului. Daca in Vest nu era mana de lucru din alte tari, acum lucrurile erau mai echilibrate. Dar noi suntem niste papagali(romani,bulgari)

Asa ca nu mai visati ca vor veni cei din Vest peste noi si ne vor civiliza. Am asteptat americanii atata timp SI DEGEABA.

Sa intelegem MAI REPEDE CA SUNTEM DEBARAUA LOR DE UNDE DESCHID USA, IAU CE VOR SI. Iar cand nu le mai place deberaua O RENOVEAZA CU VOR EI. Nu ne vor invita NICIODATA IN SUFRAGERIA LOR SA STAM LA MASA CU EI(asa cum facem noi)
doar daca esti prea beat poti sa sustii PSD-ul pe 21 Aprilie 2019, 11:20
#17
Ziua în care Dragnea a aflat cât de NIMIC este. Infractorul-șef al PSD a fost umilit
"Sustinator" platit de PSD rupt de beat injura ca la usa cortului



https://www.youtube.com/watch?v=hGZGqcky3Kw
VOTEZ IMPOTRIVA PSD pe 21 Aprilie 2019, 08:54
#16
BATRANII AU DISTRUS VIITORUL TINERILOR
TOATA LUMEA TREBUIE SA INTELEAGA CA AICI,IN ZONA TELEORMAN,NU ESTE DORITA NICIUN FEL DE INVESTITIE.CEI CE ISI DORESC MAI MULT,O VIATA MAI BUNA,AU PLECAT PE UNDE AU GASIT CEVA DE LUCRU.AICI AU RAMAS NUMAI IUBITORII DE PSD,PUTUROSII SI CEI CE MAI ACCEPTA MINCIUNILE SI PROMISIUNILE GASTII LUI DRAGNEA.
Volkswagen OCOLEȘTE România pe 20 Aprilie 2019, 20:35
#15
Nemții vor CONSTRUI fabrica de 1 MILIARD de euro la vecini
Procesul de căutare pentru o locaţie unde va fi construită noua uzină Volkswagen din Europa de Est a intrat pe ultima sută de metri şi, potrivit agenţiei de presă germane DPA, în c*rsă au mai rămas doar două ţări: Bulgaria şi Turcia, informează cotidianul Handelsblatt.



DPA susţine că o decizie finală nu a fost luată încă dar subiectul se va afla pe agenda reuniunii Consiliului de supervizare de la Volkswagen, programată a avea loc după Paşti. Miza este o investiţie de aproximativ un miliard de euro. Atât în Bulgaria cât şi în Turcia costurile cu mâna de lucru sunt mult mai mici decât în Germania.



https://www.stiridiaspora.ro/volkswagen-ocole-te-romania-nem-ii-vor-construi-fabrica-de-1-miliard-de-euro-la-vecini_417282.html
Volkswagen OCOLEȘTE România pe 20 Aprilie 2019, 20:35
#14
Nemții vor CONSTRUI fabrica de 1 MILIARD de euro la vecini
Procesul de căutare pentru o locaţie unde va fi construită noua uzină Volkswagen din Europa de Est a intrat pe ultima sută de metri şi, potrivit agenţiei de presă germane DPA, în c*rsă au mai rămas doar două ţări: Bulgaria şi Turcia, informează cotidianul Handelsblatt.



DPA susţine că o decizie finală nu a fost luată încă dar subiectul se va afla pe agenda reuniunii Consiliului de supervizare de la Volkswagen, programată a avea loc după Paşti. Miza este o investiţie de aproximativ un miliard de euro. Atât în Bulgaria cât şi în Turcia costurile cu mâna de lucru sunt mult mai mici decât în Germania.



https://www.stiridiaspora.ro/volkswagen-ocole-te-romania-nem-ii-vor-construi-fabrica-de-1-miliard-de-euro-la-vecini_417282.html
A. Caramitru pe 20 Aprilie 2019, 20:24
#13
Bezna minţii! PSD a devenit înfricoșător.
"Bezna minţii! PSD a devenit înfricoșător. Nu degeaba vor să împiedice românii să plece din ţară"

Consilierul președintelui USR, Andrei Caramitru, a prezentat detalii din culisele PSD, aflate de la un apropiat al partidului. Acesta susţine că, în acest moment, social-democraţii se simt sub asediu şi că sunt în stare să împiedice şi românii să plece în străinătate.

"PSD a devenit înfricoșător. Ăștia chiar se simt sub asediu - sunt capabili de orice nu doar să scape de justiție, dar să și blocheze modernizarea, occidentalizarea, chiar și tehnologia. Prin măsuri extreme, radicale. Ideologie "jihadistă".

A. Caramitru: "Nu degeaba vor să sancţioneze românii care pleacă"



LUATI DE VA INGROZITI CUM GANDESC PSD-ISTII!!!

https://www.stiridiaspora.ro/a-caramitru-bezna-mintii-psd-a-devenit-infrico-ator-nu-degeaba-vor-sa-impiedice-romanii-sa-plece-din-tara_417773.html
mira pe 20 Aprilie 2019, 20:09
#12
macar de ar avea habar sa faca o macheta
din lemn, d-na Traforaj Dancila. nici p-aia nu stie sa o faca dar o contructie de asa amploare... lasa si au lasat mult de dorit, si din pacat doar atat...
Veorica fără pod pe 20 Aprilie 2019, 19:50
#11
Prosteala de dinaintea campaniei electorale
Podul de peste Dunăre va gata odată cu hidrocentralele promise de către toți miniștrii care au trecut pe aici.Au bătut câte un țăruș,iar după aplauze au plecat așa cum au venit și au uitat pe unde au trecut.Măi,politicienilor,voi chiar ne luați pe toți de proști?!Voi credeți că minciunile astea merg la infinit?Lumea care a mai rămas prin oraș s-a săturat de promisiuni și sărăcie.NU AȚI FĂCUT NIMIIIC !!! NIMIC BUN!
da dada nci laaa pe 19 Aprilie 2019, 20:16
#10
nu are habar nici macar...
...sa il deseneze pe hartie dar sa il contruiasca
Mari pe 19 Aprilie 2019, 20:10
#9
Dragnea a vrut să dea mâna cu un bărbat la mitingul PSD...
Reacția acestuia: „Eu nu dau mâna cu hoţii”



https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/dragnea-a-vrut-sa-dea-mana-cu-un-barbat-la-mitingul-psd-reactia-acestuia-eu-nu-dau-mana-cu-hotii-1115568
Petru pe 19 Aprilie 2019, 20:08
#8
#NimicEstiTuChallenge
"Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Si ai sa vezi ca nimic esti tu!" Va provoc sa va inregistrati cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si sa postati filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge. E timpul sa scapam de PSD. E timpul Romaniei!", a postat Rareş Bogdan. Fostul realizator TV s-a referit la data de 26 mai, când au loc alegerile europarlamentare în România.



Liviu Dragnea, la Suceava: „Ce am făcut noi?”. Participant la miting: „Nimic”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/liviu-dragnea-la-suceava-ce-am-facut-noi-participant-la-miting-nimic-1115539
ilie de la scularie pe 19 Aprilie 2019, 11:54
#7
alt pod
A mai fost unul, Ilici Iliescu, care a promis mai multe, vre-o sapte poduri. Singurul facut ...la Calafat.

Un cetățean care nu poate fi mințit pe 19 Aprilie 2019, 09:36
#6
Minciuna și prosteala continuă
Ăștia,din disperarea de a rămâne la putere,o să ne promită că o să trăim ca în sânul lui Adam și că vom putea merge și pe lună.Că vom primi cu toții salarii ca în Occident și pensii speciale pentru toți puturoșii și incapabilii care au distrus România.Dar,realitatea ne arată că totul este praf,că nu sunt loc*ri de muncă,că de 30 de ani nu au fost făcute investiții,că toate s-au scumpit și sărăcia a invadat întreaga țară.Doar naivii mai cred că băieții ăștia au făcut ceva bun și mai merită votați.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.