Infractorul Ioan Niculae, suparat ca nu primeste gaz natural moca.

13 Aprilie 2019, 19:20 | 3095 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Ordonanța 114 a avut o idee. Inițial, soluția a fost pur și simplu ascunsă. Mai târziu, a fost făcută publică. Și în cele din urmă, nu s-a mai aplicat. Este vorba despre plafonarea tarifului gazului natural la producătorii interni, o reglementare care ar fi trebuit să se aplice de la 1 aprilie a.c. În faza a doua, a apărut o listă de companii, realizată de Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei, pentru care ar fi trebuit să se aplice tariful plafonat al gazului natural. Includerea pe listă era justificată prin nivelul de prelucrare pe care îl realizau companiile respective.

O decizie cel puțin ciudată. Este clar că industria chimică românească ar trebui să se dezvolte, dar modalitatea folosită, și anume aprovizionarea cu gaz ieftin, este incorectă și anticoncurențială.

Mai mult, aici>>rfi.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gaspard pe 30 Mai 2019, 08:50
#7
Pentru Gogu
Google nu-l mai înainta în grad pa Niculae, nu este deloc țăran, este cetățean cu drepturi depline de etnie rroma și el și pana***a de nevasta. Sunt țigani cu acte în regula din tata în fiu.
Gicu pe 28 Mai 2019, 14:30
#6
mok
bai tarane, tu vrei gaze moca, dar salarii de ce nu dai moca?
Fane Belu de la Nasturelu pe 28 Mai 2019, 14:28
#5
invatatura de minte
Nu se vede deloc clar la DNA. A folosit gazele sa faca export si acum vrea la fel. A furat in toate stilurile posibile si acum vrea sa faca la fel. Pregateste o teapa iar prin redeschiderea fabrici de bio etanol la zimnicea, crede ca va gasii iar fraieri sa lucreze iar pentru 7-8 salarii si inca 10 neplatite. Pe 30 mai il vedem iar priponit ca ar merita sa stea acolo pana la intoarcerea din groapa a lui Vlad Tepes.
alin pe 26 Aprilie 2019, 10:55
#4
de ce nu scrieti nimic
alo de ce nu scrieti nimic despre politisti din comuna seaca care isi fac dreptate singuri si bat oameni pe strada fara motive unde suntem in jungla rusine
sa primeasca pe 21 Aprilie 2019, 21:10
#3
gaz ca la auschwitz
ti**nu dreacu...
Muie PSD pe 14 Aprilie 2019, 18:56
#2
Muie sec*ristule, adevaratul sec*rila !
#MUIEPSD#MUIECIUMAROSIE#MUIENICULAE
Secu pe 14 Aprilie 2019, 12:32
#1
#gugustiuci
Infractorul sa dea salariile apoi sa mearga la parnaie la gaze, la gazare. Hot si mincinos. I a mituit pe toti din Psd pentru legi cu dedicatie si gaze moca. Mai porneste el ceva la Paste (cailor) sau la calende (grecilor)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.