Infractorul Ioan Niculae, suparat ca nu primeste gaz natural moca.

13 Aprilie 2019, 19:20 | 1.380 | 3
Ioan Niculae.

Ordonanța 114 a avut o idee. Inițial, soluția a fost pur și simplu ascunsă. Mai târziu, a fost făcută publică. Și în cele din urmă, nu s-a mai aplicat. Este vorba despre plafonarea tarifului gazului natural la producătorii interni, o reglementare care ar fi trebuit să se aplice de la 1 aprilie a.c. În faza a doua, a apărut o listă de companii, realizată de Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei, pentru care ar fi trebuit să se aplice tariful plafonat al gazului natural. Includerea pe listă era justificată prin nivelul de prelucrare pe care îl realizau companiile respective.

O decizie cel puțin ciudată. Este clar că industria chimică românească ar trebui să se dezvolte, dar modalitatea folosită, și anume aprovizionarea cu gaz ieftin, este incorectă și anticoncurențială.

Mai mult, aici>>rfi.ro

3 comentarii Comentează

 • #3
  sa primeasca pe 21 Aprilie 2019, 21:10
  gaz ca la auschwitz
  ti**nu dreacu...
 • #2
  Muie PSD pe 14 Aprilie 2019, 18:56
  Muie sec*ristule, adevaratul sec*rila !
  #MUIEPSD#MUIECIUMAROSIE#MUIENICULAE
 • #1
  Secu pe 14 Aprilie 2019, 12:32
  #gugustiuci
  Infractorul sa dea salariile apoi sa mearga la parnaie la gaze, la gazare. Hot si mincinos. I a mituit pe toti din Psd pentru legi cu dedicatie si gaze moca. Mai porneste el ceva la Paste (cailor) sau la calende (grecilor)

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.