Foto Dialogul dintre politistul Radu Radoi si prietenii sai.

2 Aprilie 2019 | 5.316 vizualizări | 13 comentarii
Dialogul dintre politistul Radu Radoi si prietenii sai.
Dialogul dintre politistul Radu Radoi si prietenii sai.

Dialogul dintre politistul Radu Radoi si prietenii sai.

13 comentarii Comentează

 • #13
  .... pe 13 Aprilie 2019, 16:19
  ....
  E bine ca scrieti aici .. as vrea sa va vad zicand asta fata in fata acestui politist.. majoritatea sunt soferi gen Geanta sau Simionesca (soferi amendati de acesti Radoi atunci cand ei credeau ca li se cuvine totul si nici un alt politist nu a avut tupeu sa se lege de ei ).. asa scrieti si de soimu sau cebuc .tot baieti cu tupeu si care isi fac treaba .. ei ce spate mai au .. v-ati obijnuit ca toti politistii sa fie mielusei si noirmal ca nu va place atunci cand apare cineva precum radoi soimu sau cebuc .. frustratilor
 • #12
  Gogu șoferul pe 11 Aprilie 2019, 22:49
  Pentru Tanti Nela
  Ia spune madame ce activitate deosebită are polițistul Rădoi și a fost deranjat de șefii lui?
  Un exemplu vreau să-l dai.
 • #11
  Gogu șoferul pe 11 Aprilie 2019, 22:45
  Pentru Silviu Mocanu, vicepreședintele SNAP România.
  Ca să-ți păstrezi poziția, și așa ocupată pe minciună și trădare, îl susții pe polistul Rădoi Andrei? Nu ai nimic de comentat?
 • #10
  Gogu șoferul pe 11 Aprilie 2019, 22:40
  "polițistul Rădoi"
  Am văzut că sunt comentarii pro și contra acestui "polițist" Rădoi. Sincer, nu am nimic cu acest individ, l-am întâlnit de câteva ori pe stradă și mi-a lăsat impresia că face parte din "gașca băieților deștepți". "Deștepți" datorită lui tata sau mama(la ăsta am înțeles că mama este cea care dictează) care și hotărăște soarta unora dintre noi. Acest individ nu prea a demonstrat că este demn de a fi polițist. Nu a demonstrat nimic că poate face parte din această breaslă.
 • #9
  Tanti Nela pe 11 Aprilie 2019, 11:24
  Valentine, boule !
  As vrea ca toți polițiștii sa aiba tupeu, cum are Răducu iar daca șefii se amestecă în activitatea lui, sa știi că este foarte grav !

 • #8
  VALENTIN pe 9 Aprilie 2019, 22:01
  INFO
  AGENTUL RADOI ESTE FIUL FOSTEI PRIM PROCUROR RADOI SI AMANATA INSPECTORULUI SEF IPJ.NU AJUNGEA EL IN POLITIA ROMANA FARA AJUTORUL AMANTULUI MAMEI SALE NICI IN CELE MAI FRUMOASE VISE.ASA CA NU-L MAI APARAT CA ISI FACE TREABA CA ACEST RADOI TOCMAI DIN MOTIVUL DE MAI SUS MENTIONAT ARE TUPEU ACEST BAIAT.CINE SA SE IA DE EL ? COMANDANTUL POLITIEI ENE ? SAU SEFUL LUI DUMITRU ?,NICIODATA.ASA CA SINGURA SOLUTIE ESTE SA NU VALASATI INTIMIDATI DE ACEST MIC PARVENIT.REVENIM CU AMANUNTE PICANTE.
 • #7
  Manole Mihai pe 3 Aprilie 2019, 18:35
  IEȘIȚI LA VOT și VOTAȚI ÎMPOTRIVA PSD+ALDE
  Dragi Turneni, ieșiți masiv la vot la Europarlamentare și votați împotriva Ciumei Roșii PSD+ALDE !!!!! V-ați săturat de hoți, vă place cum arată orașul nostru sau cum merg treburile în țară??? Dacă Nu vă place, ieșiți masiv la vot și votați împotriva CANCERULUI PSD+ALDE !!!!!
 • #6
  . pe 2 Aprilie 2019, 22:20
  Pt.radoi
  Polițistul asta este prietenul inspectorului șef al IPJ TR, PSD-ist înrăit,interesati-va....
 • #5
  titi pe 2 Aprilie 2019, 14:49
  pt. scriitori
  Tot scrieti de Radu Radoi asta...Cine mai e si asta de credeti ca intereseaza pe toata lumea? Este un agent care isi face treaba, cu bune cu rele...gata terminati odata... Orasul asata nu il vedeti cum arata...
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.