Valiza III - Cum actioneaza si cat de mare este Mafia Teldrum.

11 Martie 2019, 05:45 | 5.001 | 10
Mafia Teldrum.

Trei grupări organizate din partidul de guvernământ s-au întâlnit pe strada Vacanței, numărul 1, ca să mănânce fonduri europene.

A patra le-a spălat banii.

Un cocktail de corupție la toate nivelurile, reconstruit cu ajutorul documentelor din #Valiză, ilustrează contractele Tel Drum, derulate sub protecția lui Liviu Dragnea.

Acesta este #TeleormanLeaks, episodul 3, actul complet al unui tun major în trei secvențe:

 1. Dai cu banul în primar.
 2. Concurezi între tovarăși.
 3. Îți bați joc de lucrare.

Să începem.

Mai mult, aici>>riseproject.ro

10 comentarii Comentează

 • #10
  Mihai pe 19 Martie 2019, 17:19
  "Lucrarile", "santierul" centurii Bacau doar de fatada, in realitate bate vantul...
  Companie de recrutare: Cautăm personal specializat în construcții, ca figuranți pentru lucrările la autostrada Moldovei.
  Una dintre cele mai mari companii de recrutare răspunde anunțului privind începerea lucrărilor la Autostrada Moldova cu o campanie inedită, scrie DIGI FM.
  Pe pagina de Facebook, Lugera & Makler România anunță că „detașează pentru proiecte de drumuri și poduri în zona Bacău figuranți (la propriu) care să pună umărul la acțiune”.
  Imaginea care însoțește postarea are și ea un mesaj sugestiv: „Închiriem în zona Bacău personal specializat construcții pentru ședințe foto”.
  Campania vine în urma reacției pe care a avut-o Guvernul Dăncilă la protestul #șîeu, organizat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.
  https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/companie-de-recrutare-cautam-personal-specializat-in-constructii-ca-figuranti-pentru-lucrarile-la-autostrada-moldovei-1100449
 • #9
  mirela pe 17 Martie 2019, 14:25
  Daca esti PeSeDist sa nu dai click
  Daca esti PSDist sa nu dai click aici, o sa iti stea inima
  https://www.youtube.com/watch?v=N7FJrBvPSHI
 • #8
  . pe 12 Martie 2019, 22:13
  .
  Oameni buni NU mai votati PSD+ALDE, Pro România, PRU-PRM deoarece sunt toti aceeasi mizerie, sunt Cancerul României, au furat de au rupt. Aduceti-vă aminte cum toți consilierii PSD in frunte cu: PRUNĂ MARINEL, AURA ATHENEU, DUMITRU SIMION si GHEORGHE MIHAI au fost trimiși și plătiți de către PSD cu câte 50 Ron si au fost duși cu mașina la Palatul Cotroceni să protesteze. Ducea-s-ar la cimitir toți hoții in frunte cu Dragnea impreună cu toți susținătorii săi !!!!!
 • #7
  eu pe 12 Martie 2019, 10:38
  pentru pesedei
  Hai mă javrelor, nu comentați niciunul? Tocmai ați aflat că Teldrum fură bani grămadă. Cel mai prost teleormanean știe că Teldrum e al lui Dragnea. Nu vă e rușine să susțineți PSD?
 • #6
  Ion pe 12 Martie 2019, 10:15
  pt.Maria
  Marea nenorocire pentru noi nu este ca le convine sau nu,si ca-i injura lumea.Grav este ca-si continua naravurile si obiceiurile paguboase si nu lasa nimic in urma lor.
 • #5
  maria pe 11 Martie 2019, 18:29
  nu le place ca ii injura lumea
  pai cu dracu sa le convina, ar fi culmea, dar asta merita din plin.
 • #4
  Gojdu pe 11 Martie 2019, 18:29
  Pusa bata si biciul pe ei
  Sa planteze toti copacii pe care i-au defrisat in ultimii 30 de ani cu bata si cu biciul pe ei pe salariu minim pe economie, asta meritati PSD-ALDE-UDMR ! Ati dat peste cap clima tarii prin defrisarile facute in DRUJBA TARII ! Inundatii, alunecari de teren, toate astea din cauza defrisarilor masive, ati facut prat plamanul verde al europei, toate padurile virgine ale Carpatilor.
 • #3
  magistratul pe 11 Martie 2019, 14:52
  oras care arata mai rau precum o comuna
  comuna turnu magurele, asazis oras arata precum un sat lui morumete, pt ca aktualul primar si consilul psd - alde sunt dusmani de moarete ai dezvoltari si implentari proiwctului apa canal, dupa ei potopul oameni buni numai votati psd alde mai sunt si alti capabilli, auzi ei vor sa asfalteze rampa garii si hhc ce au promis - n 2016 in 202u cine dracu va. mai voteaza
 • #2
  Mira pe 11 Martie 2019, 08:06
  SE SPARGE BUBOIUL
  Sunt absolut convins că în perioada următoare vor ieși la suprafață și alte asemenea ”afaceri” mafiote,cu legături și prin instituțiile statului.Următoarea campanie electorală va fi un real show de tragi-comedie.Cei ce vor pricepe ce se întâmplă,vor băga la cap,restul vor linge în continuare mizeria rezultată de marii infractori ai ROMÂNIEI.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.