Slobozia-Mandra - Fondul forestier al familiei Callimachi, scena unui jaf cu acte. Satenii sunt revoltati.

5 Martie 2019, 07:36 | 5.118 | 5
Padure.

Padurea de 600 hectare se afla pe raza comunei Slobozia-Mandra. Pana acum au fost rase 300 de hectare. Revenim cu amanunte.

5 comentarii Comentează

 • #5
  ion pe 8 Martie 2019, 00:21
  ion
  http://m.ziare.com/liviu-dragnea/tel-drum-a-vandut-vila-pcr-din-turnu-magurele-la-pret-de-apartament-catre-firma-lui-dragnea-jr-1552601
 • #4
  Ing. Padureanu pe 5 Martie 2019, 18:47
  Padure privata
  De fapt, proprietarii au schimbat administratorul tocmai pentru a putea exploata masiv.
 • #3
  Tractoristul de pe camp pe 5 Martie 2019, 08:36
  Lacomia si furtul gastii PSD
  La modul in care au fost deposedati taranii de terenurile agricole din Teleorman,intrate in posesia fondurilor de vanatoare ale lui Dragnea,nu ma mai mira nimic.Este posibil sa aflam ca nu mai suntem proprietari nici pe terenurile de sub casele si bloc*rile noastre.Dar baietii aia de pe la Ocolul Silvic si Politia Turnu Magurele,nu au nicio raspundere?Sau sunt si ei putin complici?
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.