Video Protest la Turnu Magurele.

01 Martie 2019, 04:42 | 8142 vizualizări | 35 comentarii
Car Universal
Protest la Turnu Magurele.

În orașul de unde a început ascensiunea lui Liviu Dragnea, Turnu Măgurele, se întâmplă în această seară(n.r 27.02.2019) ceva inedit: peste 50 de persoane protestează în centrul orașului, strigând împotriva PSD și în favoarea Laurei Codruța Kovesi. Curajul primilor 50 de teleormăneni care protestează anul acesta în județul lor este extraordinar de mare, pentru că autoritățile din Turnu deja reacționează la ceea ce se întâmplă și încearcă să-i determine pe protestatari să se opreascăDar ei nu o fac.

Celor 50 li se mai alătură pe drum și alții, iar toți strigă la unison că nu mai cred în Liviu Dragnea, că PSD a nenorocit orașul și că oamenii trebuie să fie de partea justiției. Totul se întâmplă după ce câteva persoane din Turnu Măgurele au anunțat pe o rețea de socializare că intenționează să protesteze în cursul zilei de astăzi, în fața hotelului Turris, simbolul puterii economice a familiei Dragnea.

sursa: liberinteleorman.ro

Citeşte şi
Comentarii (35) Adaugă comentariu
MIRELA. pe 19 Martie 2019, 07:39
#35
LUI gogutzu
Au trecut 7(sapte) zile de cand ti-am pus o intrebare- test si nu ai dat un raspuns(nici nu aveai ce sa raspunzi, in afara de a-ti cere scuze pentru dezinformare) CA ATARE, PE VIITOR CITITORII TREBUIE SA FIE ATENTI LA "comentariile" tale, indiferent de numele conspirative pe care le folosesti(de ex. ilie de la scularie)
Cornel Patachia. pe 14 Martie 2019, 13:55
#34
NEDUMERIRI.
Deasupra acestui articol apare o poza cu fostul primar Nae Mohanu, din care se da de inteles ca face parte din rondul celor 102 de viteji revolutionari de la Turnu Magurele. Din pura c*riozitate si chiar din gelozie m-am interesat la cele mai inalte foruri ale lor si am fost informat ca nu este si NICI N-A FOST VREODATA POSESOR AL UNUI ASEMENEA TITLU.

Asa ca intreb: de cine faceti misto, de el sau de cititori?!
MIRELA. pe 12 Martie 2019, 13:57
#33
Dragul meu Gogutzu.
Multumindu-ti pentru cuvintele calde pe car mi le-ai adresat,am o rugaminte la maria dvs: intrucat pe lumea asta mai sunt o multime de prosti ca mine care nu cunosc legile care guverneaza statul de drept, sa faci o prezentare completa, cu punct si virgula A PREVEDERILOR HOTATARII 611/2008 REACTUALIZATA IN CARE SUNT PRIVATI DE ANUMITE DREPTURI POLITICE UNELE CATEGORII DE CONDAMNATI. DORESC CITATE COMPLETE DIN LEGE NU NUMAI CATEVA CUVINTE SCOASE DIN CONTEXT. MULTUMESC ANTICIPAT!
LIVIU OLTEANU. pe 10 Martie 2019, 17:53
#32
Stimate domn Go.......
Te rog sa nu te superi ca ma bag si eu in vorba, desi pentru asta exista acest site. IATA PAREREA MEA: NU EXISTA OAMENI LA TURNU MAGURELE CARE SA DEA O EXPLICATIE LEGALA SI STIINTIFICA "FENOMENULUI DRAGNEA"!(pentru ca este un adevarat fenomen!). DE DAT CU PRESUPUSUL, CU OISTEA-N GARD, CU PIETRE-N BALTA TOTI SUNTEM CAPABILI.PANA LA URMA, DUMNEZEU, CU PUTEREA SI MILA LUI VA REZOLVA SI ACEST CAZ!( SI NU NUMAI- CE BINE-AR FI SA FIE NUMAI ACESTA!)
Gogutzu pe 10 Martie 2019, 12:30
#31
@Mirela
Așa că sfatul meu este să te duci fix acolo unde ai stat 9 luni moca ( adică-n pi...z...da mă-tii), încuie-te acolo și înghite cheia! Fă astfel un bine omenirii și nu ne mai polua tu cu inconfundabilul damf de prost? Apropo, de ce vrei tu să confirmi chestia aia nedreaptă, că locul femeii e la ctratiță?
Goutzu pe 10 Martie 2019, 12:26
#30
@Mirela
Serţe maia, e drept că cei 7 ani de acasă mă împiedică să-ţi dau un răspuns un răspuns exact așa cum ai merita, dar nu pot să mă abțin să nu te întreb: tu ești proastă congenital sau ai făcut seralul la prostologie? Dar chiar, de ce să fiu politicos c-o proastă? Cei 7 ani sunt valabili pentru cei care-i merită. Auzi mă proasta p...lii, ca să candidezi la o funcție publică, printre alte cerințe este și cazierul dar și avizul CNSAS, fără de care nu poți ocupa o funcție publică eligibilă. Ori tovarășul Dragnea, căruia tu-i faci toaletă la c*r cu limba este un condamnat definitiv pentru corupție. Întrebi cine împiedică justiția să-și facă datoria? Nu știi? Păi Slugărel Toarer și C(I)iordache la ordinul cui măcelăresc Codul Penal să-l scoată basma c*rată pe Dragnea? Fetico, tu băuși apă după prostul satului și n-ai spălat cana înainte? Marxiști, iohanniști, sorosiști... Dar de ce nu și chinezi, ruși, marțieni și alte alea? Sigur ai luat pastilele când debitai prosiile alea?
. pe 10 Martie 2019, 08:44
#29
.
Tuturor Gogutyilor

Voi, ma, asa yisii liberali sau ce m...tii vostri va declarati a fi, va transmit tovaraseste, ca la sedinta PCR la care am fost de multe ori, ca nu sunteti decat niste scame infecte pe trotuarul pe care urineza cainii, inclusiv al lui Neagu Evident ca oi nu stitiu decat Dragnea-Dragnea-Dragnea, pentru ca voi, ma, nu aveti pe nimeni si nimic Injurati si mintiti non-stop. Vetri lua din nou bataie, lumea s-a lamurit de mult ca singura optiune, desi nu perfecta, este PSD. Restul, m..e !
MIRELA. pe 09 Martie 2019, 17:56
#28
Lui Gogutzu.
Dragul meu specialist in drept:Imi pare extrem de rau ca nu sunt barbat ca sa-tu zic cateva sa ramai cracanat pe viata.Eu nu am zis despre Dragnea ca are dreptul sa candideze CI NUMAI CA NU A CANTAT COCOSUL LUI PE GARDUL MEU SI NICI AL MEU PE GARDUL LUI(adica ma doare-n fund de el) PANIMAESI STIMATE TOVARASE VLADINIR ILICI GOGU DEMAGOGU?TIE TI-AU RAMAS IN CAP(NU ZIC IN MINTE CA NU SUNT SIGUR CA AI)PRETIOASELE LOZINCI DE LA INVATAMANTUL DE PARTID SI LE DECLAMI PE STRADA,IN CERCUL DE PRETINI MARXISTI LENINISTI IOHANNISTI.INTRUCAT NU ARE ROST SA MAI PIERD TIMPUL CU TINE,INCHEI SI-TI PUN O ULTIMA INTREBARE DACA ACEA NEMAIPOMENITA LEGE PREVEDE(DESI MA INDOIESC) CEEA CE ZICI TU,CINE OPRESTE CURATA SI COMPETENTA NOASTRA JUSTITIE SA APLICE CE ZICE LEGEA SI SA PUNA CAPAT CIRCULUI SI SA-L BAGE PE DRAGNEA LA ZDUP? SA NU ZICI CA PSD SI COALITIA LUI PESTE CA MA FACI SA MA PRAPADESC DE RAS! AUZI SCUMPETE MICA :TACI DRACULUI SI NU MAI POLUA ATMOSFERA, SI-ASA DUHNESTE A CADAVRU INTRAT IN PUTREFACTIE!
Gogutzu pe 07 Martie 2019, 07:42
#27
@Mirela
Dragă Mirelă, m-ai lăsat crăcănat pe trei rânduri ca la parada de 1 decembrie, zău așa! Ce zici tu de condamnatul de Dragnea? Că poate candida? Așa spune ordinul de zi pe unitate la partid? Mirelă dragă, legislația română prevede destul de clar că persoanele cu cazier nu pot deține funcții publici. Hotărâre nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici spune destul de clar asta. Funcția de deputat, ca și cea de președinte este tot o funcție publică. Ambii sunt funcționari publici, înalți funcționari ce-i drept, dar și ei trebuie să se supună acestei reglementări. Așa că stimată duduie, cântă la altă masă aria inocenței, că la mine nu ține! Ceea cevei putea face săraca de tine este să-i duci pachet lunar, că ziua în care va intra la bulău e tot mai aproape...
Mirela. pe 05 Martie 2019, 17:14
#26
Lui Gogutzu.
Intr-una din zilele urmatoare,daca voi socoti ca are vreun rost-am sa-ti dau un raspuns mai detaliat. Pana atunci, daca tot ma apucai sa pierd timpul si sa toc ca popa la o baba surda, iata: -In orice tara in care JUSTITIA, PRIN ACTUL DE CONDAMNARE NU PREVEDE LIPSIREA DE ANUMITE DREPTURI(cum ar fi cele politice) CONDAMNATUL ARE DREPTUL SA CANDIDEZE, SA FIE ALES SI SA-SI EXERCITE MANDATUL.;-CU CELE CITATE DE TINE NU AM ABSOLUT NICI O LEGATURA, DRAGNEA NU MI-A DAT NIMIC, NU MI-A FACUT NICI BINE, NICI RAU (IN MOD DIRECT!), MAI PE ROMANESTE, NU A CANTAT COCOSUL MEU PE GARDUL LUI, NICI AL LUI PE AL MEU;- IN CEEA CE PRIVESTE CONDAMNAREA, IA FII MATALE ATENT: ACEASTA NU ARE NICI O LEGATURA CU ACUZATIILE DE FURT CARE I SE ADUC PE TOATE DRUMURILE. PENTRU ACESTEA SUNT DOSARE INCA NEFINALIZATE, SAU AFLATE IN CURS DE JUDECARE. EU, SARACA DE MINE N-AM NICI O PUTERE NICI SA-L AJUT, NICI SA-L EXECUT.NU UNA CA MINE SI CA ALTII AU IMPIEDICAT JUSTITIA SA-SI FACA TREABA CI INCOMPETENTA SI CORUPTIA DIN EA
Gogutzu pe 04 Martie 2019, 09:26
#25
@ Mirela
Mirela, să intri în politică fata mea! Te votez cu tot tribul meu! Glumesc desigur! În ce țară civilizată se poate întâmpla ca un penal condamnat definitiv să facă legi care să-l scoată basma c*rată? Tu te întrebi cine împiedică justiția să bage la pușcărie pe Dragnea. Ei bine, îți spun eu: unii ca tine! Unii ca tine care se vând pe o funcție sau și mai rău, pentru un pet de ulei și o pungă de arpacaș perpetuând la putere putregaiul PSD. Uite de aia nu intră Dragnea la pușcărie! Pentru că unii care n-ar trebui lăsați să voteze o fac, iar cei care ar trebui s-o facă stau pe aici și fac pe haștagreziștenții sau deontologii. Și dacă cetățenii nu vâd nici în ceasul al 12-lea că Dragnea ne trage după el în mocirlă, atunci acei cetățeni își merită soarta.
bravo lor pe 03 Martie 2019, 20:45
#24
dar cu un semn al exclamarii
foarte bine ca ati fost cativa carora v. a ajuns cutitu la os si ati iesit sa condamnati ce se intampla cu judetu si orasu. nu loc*ri de munca, nu investitii, primaru e un corupt nenorocit. la urmatoarele alegeri am sa dau votul celor de la usr. DAR... personaju ala cu x6. le care claxona si se dadea in stamba de mama focului are femei la produs p. afara, deci in momentu in care protesta, politia putea sa. l ia pentru proxenetism nu pt galagia pe care o facea... deci... e un om indoielnic.
Gogu pe 03 Martie 2019, 20:29
#23
a iesit lumea si in alexandria
protest si in teleorman. asteptam imagini si video si de acolo.
Mirela. pe 03 Martie 2019, 17:57
#22
???
Nu pricep de ce va considerati jigniti ca va cer(nu numai eu!) sa ne spuneti si noua cine sunteti si ce vreti. Poate ca sunt mult mai multi care nu-l agreaza pe Dragnea si actuala coalitie de guvernare si din motive mult mai concrete si mult mai serioase decat latraturile voastre fara fond, dar SINGURA MODALITATE DEMOCRATICA DE A-I SCHIMBA O CONSTITUIE ALEGERILE PRIN CARE VIN LA PUTERE ALTI OAMENI CU SOLUTII VIABILE PENTRU MAI BINE, CARE SE PREZINTA ALEGATORILOR IN CARNE SI OASE NU CA NISTE STAFII FARA NUME. Hai sa dau un singur exemplu: si presa si opinia publica in marea majoritate aduCe magistratilor invinuiri de necinste si de coruptie, dar cand niste politicieni vor sa stabileasca niste reguli pentru controlul acestora imediat sar dulaii aparatori ai statululde.....drept(?) si-ncep sa urle ca li se pangareste onoarea lor de sfinti. De mult timp se mananca acelasi cacat despre Dragnea si cativa din echipa lui, dar pana acum CINE I-A OPRIT PE MAGISTRATI SA-L BAGE LA PUSCARIE???!!
Sandu pe 03 Martie 2019, 06:58
#21
Respect!
Bravo,celor care au iesit! Respect si acelui om care cu cateva zile inainte a iesit singur, a stat cateva ore la ceas sau la hotel cu cateva mesaje pentru penalul Zdragnea si ciuma rosie!
mihaita pe 02 Martie 2019, 23:29
#20
Va asteptam cu mare drag
In Piata Vitoriei 03 Martie ora 18:00. Ne vedem in piata!
IPSE pe 02 Martie 2019, 10:02
#19
PENTRU MIRELA
DRAGA MIRELA TU AI AVUT CU SIGURANTA TREABA CU ORGANELE LE-AI DRAGALASIT SUPT SI GOLIT NU ? AI EXPERIENTA MARE SCOALA MULTA NU?
Punctuletz pe 02 Martie 2019, 08:40
#18
Pentru # 2 si 3
Singurii idioti din ecuatia asta sunteti voi penibilii dracului. Hai sictir in plm!
Marius Barsasteanu pe 01 Martie 2019, 23:38
#17
HAIDETI PE #3 MARTIE LA BUCURESTI IN PIATA VICTORIEI
Dragi turneni, cei care puteti, haideti să mergem pe #3 Martie la Buc*resti in Piata Victoriei deoarece are loc din nou un protest! IESITI DIN CASĂ DACĂ VĂ PASĂ !!!!! JOS CORUPTII, JOS PSD CIUMA ROSIE !!!!!
cici pe 01 Martie 2019, 19:46
#16
Nu vedeti cine conduce orasu
Draga Mirela vezi ca Duminica dimineata trebuie sa stai la tine in pragul casei cu c*ru in sus si in genuchi ca vine Dragnea pe la voi si
Mihai Matei pe 01 Martie 2019, 17:51
#15
NU MAI VOTATI CORUPTII, JOS PSD+ALDE !!!!!
Oameni buni, se trăieste din ce in ce mai greu in România, haideti să iesim in număr cât mai mare in stradă si să ne cerem drepturile. Nu mai stati in casă si vă uitati la Tv, pe "Feibuc", instagram etc, nenorocitii astia de la PSD+ALDE vor să ne distrugă, vor să ne bage in dictatură, haideti să iesim masiv in stradă să luptăm impotriva coruptilor !!!!!
eU pe 01 Martie 2019, 17:39
#14
un lucru e cert @mirela
romanii nu vor sa mai aiba de-a face cu dictatura comunistoida PCR-FSN-FDSN-PDSR-PSD-ProRomania, dictatura cu care au avut de-a face in trecut si stiu foarte bine despre ce e vorba si incotro ne indreptam daca lichelele psd-iste isi fac mendrele cum vor. acolo vom ajunge in dictatura.
marian mitelu pe 01 Martie 2019, 17:21
#13
@mirela
sunt oameni simplii care au inteles ca se va instaura dictatura comunisto-psdragnista daca nu vor iesi la proteste. bravo lor. tineti-o tot asa! felicitari
Stefan C pe 01 Martie 2019, 17:00
#12
Răspuns ot #11 Mirela
Mă parasută proastă ce-i "cântă la flaut" sefului sau, dacă nu ai face parte din PSD Ciuma Rosie normal că nu ai sări ca "arsă"..... Tie iti place cum arată orasul nostru??? Câti ani ai si ce pregătire, ce studii ai??? Probabil că tu esti mână in mână cu hotii de esti asa de revoltată...

.
Mirela. pe 01 Martie 2019, 15:56
#11
Din c*riozitate.
Fiind vorba de un numar atat de micm as fi c*rioasa sa aflu: -Numele si prenumele acestor cetateni;- Ce studii au;-Ocupatia, loc de munca, mijloace de trai, etc.- Daca au avut vreodata de a face cu organele de ordine si de justitie. Ca nu voi primi raspunsuri la acestea sunt sigura!
mirela pe 01 Martie 2019, 15:42
#10
Aici nu-l avem decât pe Dragnea - RiseProject - Passport Production
https://www.youtube.com/watch?v=7ezjeIXH5i8



Aici nu-l avem decât pe Dragnea - RiseProject - Passport Production
Fane pe 01 Martie 2019, 15:36
#9
liniste si pace
politia nu trebuie sa se atinga de protestatarii care isi exercita dreptul constitutional de a protesta!
Gogu pe 01 Martie 2019, 15:32
#8
Bravo!
Nu iti trebuie prea mult c*raj, doar un pic de initiativa!
Dan pe 01 Martie 2019, 15:28
#7
Orice are un inceput
Fane, trebuiau cumva gazati? Asta trebuia sa faca Politia? Au mers, din cate vad, pe trotuar si nu deranjat decat fonic. Va deranjeaza ca ajunge Codruta proc*ror european? Nu are de ce sa va fie teama decat daca ati ciordit si la cum arata orasul ala chiar cred ca ati furat...
malin bot pe 01 Martie 2019, 15:15
#6
mai multi trebuie sa iesiti
iesiti mai des in strada, dati un semnal de alarma puternic!
Alex Dima pe 01 Martie 2019, 15:00
#5
PSD+ALDE = CANCERUL ROMANIEI
Oameni buni, Cinci eurodeputaţi PSD+ALDE respectiv Emilian Pavel, Gabriela Zoană, Claudiu Ciprian Tănăsescu, Răzvan Popa şi Maria Grapini au votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi, scrie Mediafax. NU MAI VOTATI PSD + ALDE !!!?!
Costy T pe 01 Martie 2019, 11:05
#4
HAIDETI SĂ IESIM IN STRADĂ, DRAGNEA VREA SĂ FURE AURUL TĂRII
Haideti oameni buni sa iesim in stradă in număr cât mai mare deoarece nenorocitul de Dragnea vrea să fure aurul tării !!!! Vă dati seama cât rău a putut face tării si orasului nostru acest derbedeu??? Pe unde il prindem pe el si pe GRASU de fi-su, trebuie bătut cu pietre si huiduit !!!!!
. pe 01 Martie 2019, 09:28
#3
.
Baaai, printre aia 50 de idioti ori era si Fane BMW ? Rasul lumii grin grin grin

Fane. pe 01 Martie 2019, 08:26
#2
Atat de putini?
Eu eram convins ca in urbea noastra sunt mult mai multi idioti, cand colo au iesit in strada numai 50! Interesant daca au habar de ce inseamna Justitie!? SI MAI INTERESANT AR FI DACA POLITIA NE-AR SPUNE CU CATI A AVUT DE A FACE!
Gogu pe 01 Martie 2019, 06:59
#1
Bravo!
Mult respect pentru c*rajul lor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.