Gropi de Turnu Gaurele.

09 Februarie 2019 | 6757 vizualizări | 7 comentarii
Gropi de Turnu Gaurele.
Gropi de Turnu Gaurele.

Asa arata o strada din Turnu Gaurele.

Comentarii (7) Adaugă comentariu
gogutzu pe 13 Februarie 2019, 07:35
#7
@ dia
Păpușă, de ce vrei tu să confirmi dictonul absolut neadevărat că locul femeii este strict la cratiță? Dacă dai cu mătura pe holuri la Unirea asta nu te face mai deșteaptă sau mai cultă, crede-mă. După ortografia ta îmi cam dau seama de nivelul tău. Comparativ cu tine Veorica Vasilica este cultă.Iar dacă ești profesor, ori ești pe fals ca doctorii ăia, ori ai făcut facultatea în Burkina Fasso. Asta explică și de ce PSD este veșnic pe aici. Scoateți idioți pe bandă rulantă.
dia pe 12 Februarie 2019, 12:50
#6
...
pune mana pe carte Gugutzu, vino la noi la Unirea ca esti prost rau
Gugutzu pe 11 Februarie 2019, 09:29
#5
Pentru Insideversion
Corect, nu ai cu cine. Mai muncește cineva în Turnu? Cine vrei să facă grevă fiscală? Angajații din Primărie și restul bugetarilor?Asistații social? Sau pensionarii? Bășinoșii ăștia te-ar strânge de gât dacă le zici ceva de Dragnea. Sunt bolnavi de comunism și s-au turnat unii pe alții la Sec*ritate. Până nu dispar fosilele astea nu mai e nici o șansă.

Insideversion pe 10 Februarie 2019, 14:27
#4
Ce buna ar fi o grevă fiscala
Da cu cine sa faci asa ceva in Tr Măgurele? Din pacate n-ai cu cine, prostia este la ea acasa. De altfel pe asta se și bazeaza cand in campaniile electorale se vine cu tot felul de minciuni și alte aberatii. Prostii cred, ei fura...si trai, neneaca, în Teleorman..., vai de capul vostru de natangi!
Bitlan pe 10 Februarie 2019, 12:28
#3
Muje PSD
Puneți mâna si votați PSD ca va da o galeata si niste ulei ca străzile o sa le repare morții lu Dragnea.ce atat psd, mai da-i in morții lor cu psd'ul lor cu tot. Haideti fratilor sa nu mai votăm PSD.
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 09 Februarie 2019, 19:49
#2
Sustineti-o pe Kovesi pt Functia de Proc*ror Sef European sa-i i-a dracu pe toti hotii din PSD
https://campaniamea.declic.ro/petitions/sustinem-candidatura-laurei-codruta-kovesi-pentru-functia-de-proc*ror-sef-european?source=whatsapp#signature-form
Cetățean cu drept de vot pe 09 Februarie 2019, 11:35
#1
Urmează peticirea cu butelia de aragaz
Suntem în anul 2019 și lucrările se fac ca acum 100 de ani.Întreg orașul este un șantier plin de gropi,străzi desfundate și nereparate de zeci de ani.Cartierul Măgurele este ca un cătun uitat de lume,unde o mică parte dintre locuitori,tuciurii,fac legea.De imaginea sinistră a cartierului Catanga,mizerabil și întunecat,ce să mai vorbim?Se apropie primul rând de alegeri și PSD vine cu prosteala pe care o aruncă din 4 în 4 ani,cu ”vom face și vom drege”,și ei doar dau cu var pe pomi și pe borduri.Investițiile și loc*rile de muncă sunt doar pe hârtie și în promisiuni.În schimb,primăria vrea bani din taxe și impozite.Rușineee,și mai deschideți ochii,că s-a săturat lumea de minciuni și sărăcie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.