Liviu Dragnea, specialist la alba-neagra.

08 Februarie 2019, 08:50 | 6702 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Alba-neagra.

Jupanul joaca alba-neagra cu bugetul Romaniei. Banii sunt mutati de colo -colo si spune romanilor ca o sa traim mai bine. Fara cresterea productiei nu o sa creasca nivelul de trai, creste inflatia. Daca nu se construiesc fabrici, putem sa asteptam mult si bine, tot saraci o sa fim. Uite asa ne pacaleste jupanul: el ofera contracte firmelor protejate si noi ramanem cu castigul de la alba-neagra. E usor sa muti aceiasi bani( fara sa produci altii) de la investitii la salarii, pensii, ajutoare sociale, etc si sa dai impresia de belsug. Un specialist de jonglerii nu poate sa faca o strategie serioasa de dezvoltare. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Glo pe 08 Februarie 2019, 15:44
#4
Muie PSD
MULTA MUIE PSD SI SLUGILOR ACESTORA!
Ilie pe 08 Februarie 2019, 12:52
#3
Politicianul de 2 lei
Cacaciosul asta de Dragnea a avut impresia ca politica la nivel înalt se face ca in Teleorman nu ca la Buc*rești .El a avut impresia ca toată țara e plină de lingăi ca dragusin,Cuclea,Dăncila,,carmen Dan .Cat de c*rând o sa-si rupă gâtul .Se va alege praful de PSD .El a avut impresia ca este mai deștept decât Nastase,Geoana,,Ponta cand el a tras sforile pentru înlocuirea lor in PSD .A rămas cu nemernicii de Iordache,Nicolicea,Codrin si Oprisan.Este terminat!!!
Gică pensionarul pe 08 Februarie 2019, 10:34
#2
Oamenii normali sunt sătui de PSD
Hai să nu mai fim atât de naivi și să mai credem că băieții ăștia de la PSD fac ce vor,fură din orice poziție,și nu vor da socoteală nimănui,niciodată.Toate jafurile și găinăriile vor ieși la suprafață,mai devreme sau mai târziu.Exemplu celor de la Constanța(Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu).Nu toți judecătorii pot fi intimidați sau conduși de un condamnat penal.Toate au o limită a suportabilității,iar aceasta a fost atinsă.Credeți sau nu,se va vedea la următoarele alegeri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.