Cum s-a desfasurat salvarea elevei de la Marin Preda.

26 Ianuarie 2019, 21:10 | 10918 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ambulanta.

Prima data a venit asistenta de la liceu( nu s-a grabit, asa sunt fetele, le mai vine rau). Angajatul de pe Salvare si-a facut aparitia fara targa. S-a intors dupa targa, au aruncat fata dupa care au plecat la Spital. Nici vorba de interventie de prim-ajutor. Salvarea este pe post de mijloc de transport gratuit cu girofar.

La post-liceala se pregateste un lot de asistente cu pile la partid. Institutiile abilitate ar trebui sa cerceteze acest caz. Nu stim daca parintii vor sa faca ceva. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
lenuta pe 27 Ianuarie 2019, 21:38
#5
si proasta
si mincinoasa. La Turnu nu mai este liftiera de la razboi LOL LOL LOL Sa va dau la mu.e
Nimeni pe 27 Ianuarie 2019, 03:08
#4
.
De ce p**a mea mai dezbateti atat subiectul? Credeți ca dacă spuneti atâtea minciuni schimbs cu ceva situația? O aduce cumva înapoi? Schimba durerea din sufletul părinților,al prietenilor? Nu! Nimic din ce scrieți aici nu alină durerea
Lenuța pe 26 Ianuarie 2019, 22:34
#3
Aşa a vrut dzeu
Bună seara!Imi pare nespus de rau să aud comentariile de mai sus.Tind să cred că ar fi adevărat cele spuse cu salvarea etc.Akm doi ani am patito si eu dar printr-o minune m-a salvat sora mea si i multumesc. Dna liftieră tinerică blonda care era la mormantarea fetei cu crizantema alba ma certat in fata liftului spunand ca de ce insist intruna să sun că dumneaei trebuia să pimbe personalul si după aceia pe mine care eram operată in cadru intr-un picior.Rusine dnă. Meriti dată afară. Iar cnd ma coborat jos am lesinat si nimeeeni nu sa uitat. Noroc cu soramea si baieți care venisera să mă ajute. Acea nenorocita impreuna cu cei de la cam garda mă rog să le dea dzeu la fel ca mine. Noroc cu doctr Delcea că a mai facut ordine dar tot mai trebuie. Pacat de minunea de fată. Dzeu s-o odihnească
Bai lacheilor pe 26 Ianuarie 2019, 21:38
#2
Bai nenorocitilor
Nu va este mai rusine? Auzi la ei- ca asistenta a venit tarziu si ca salvarea nu avea targa. Ma voi degeaba luptati sa schibati ce este acum, ca voi daca veti acea ocazia veti fi de 10 ori mai jigodii fata de astia. Sa va moara la intrare de nenorociti de asa zisi jurnalisti. Hoturile voastre emana ura, prostie si miros de fecale.
Ovidiu pe 26 Ianuarie 2019, 21:34
#1
?
Băăă,dar voi,chiar sunteți nenorociți rău de tot!Nu aveți scrupule,suflet... nimic!Minte, ne-am dat seama că nu aveți,în toți anii ăștia în care am citit ce postați aici . Și din dramele unor oameni încercați să faceți trafic pe site-ul ăsta de căcat. Nenorociților în frunte cu boul care vă îndeamnă să scrieți doar prostii! Jegurilor umane!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.