Primaria si Politia Turnu Magurele pun in pericol siguranta cetatenilor.

16 Ianuarie 2019, 07:47 | 8963 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Panou aditional.

In municipiul Turnu Magurele este periculos sa circuli pe strazi. Capcanele sunt la tot pasul. Lucrarile la infrastructura orasului au facut sa apara tot felul de cratere. Legea spune ca zona unde se efectueaza lucrari trebuie semnalizata si ingradita. La Turnu doar se trece in acte, la fata locului este dezastru.

Un alt pericol sunt intersectiile semnalizate dupa Codul Rutier al Politiei din Turnu. Acesta este un cod fara oase si coloana vertebrala. La ANL-uri, cand circuli dinspre Catanga spre Odaia, semnalizarea este vraiste. Panoul aditional se instaleaza la intrarea intr-o intersectie, pe drumul fara prioritate, indicand prin linia neagra ingrosata directia drumului cu prioritate. Acesta se instaleaza sub indicatoarele "Oprire" si "Cedeaza trecerea". 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Politia cacatului pe 26 Ianuarie 2019, 10:56
#7
futuva-n gura
ca sunteti degeaba bagamias pwla-n painea voastra d prosti. v-as desfinta ca si-asa dormiti ca niste lepre in sectia aia pisamas p voi.
alex..... pe 19 Ianuarie 2019, 00:05
#6
ordine publica
Multumim... POLITIA Turnu Magurele isi face datoria cel putin de 2 ori pe fiecare noapte trece pe strada in cartier Magurele ..poate in acest fel mai prevenim unele infractiuni de furt ...Bravo baieti va multumim
Obs. pe 17 Ianuarie 2019, 17:22
#5
Citii şi eu...
Ai dreptate DT, e bine să te "abții" de la "a-ți"da cu părerea, când nu ştii cum să scrii corect... Mama ei de gramatică!
DT pe 16 Ianuarie 2019, 17:02
#4
Cuvântul CIUMĂ l-ai pronunțat doar tu
Măi țărănușule(cum pot să-ți spun dacă triești într-o comună?)tu înțelegi ce ai scris?Am încercat să fac un efort,și-am înțeles că asta e rezultatul chiulului de la școală și a făcutului de cornete din hârtia cărților pe care trebuia să le citești.Când umbli cu mintea tulbure și sulfuroasă,e bine să te abți de la ați da cu părerea,dăunează grav logicii și coerenței.
Cetateanul din comuna T,M. pe 16 Ianuarie 2019, 16:35
#3
Lui DT.(probabil D....T)
Chiar asa, este criza de creere capabile sa FACA (nu sa conduca-idioti ca tine sunt majoritari, ei nu pot fi condusi)ceva in aceasta urbe, NICI MACAR TU?? Hai nu face pe modestul! Pai atunci ce rost mai are sa mai votam daca stim cine va castiga? In alta ordine de idei, mai terminati-o dracului cu aceasta sintagma "ciuma rosie", nu va mai laudati cu ea, tu si altii ca tine sunteti adevarata CIUMA, ea are o singura culoare: NEAGRA.LEPADATURILOR!
DT pe 16 Ianuarie 2019, 12:56
#2
Să vedeți ce ne așteaptă în c*rând
Hai s-o luăm cu începutul.În primul rând că Turnu Măgurele nu mai întrunește condițiile pentru a fi numit municipiu.În al-II-lea rând,în această așezare,numită cu multă indulgență oraș,legea nu mai este respectată demult.În al-III-lea rând,nu mai există persoane pregătite pentru a face o oarecare ordine,și a pune cap la cap anumite lucruri,în orice domeniu de activitate.Cu această conducere roșie,de peste 25 de ani,orășelul ăsta se scufundă în sărăcie și mizerie,în fiecare zi.Deci,aceste instituții,pun în pericol siguranța cetățenilor,nu respectă legea,și nici dorința și dreptul cetățenilor pentru o viață mai bună.
l pe 16 Ianuarie 2019, 10:02
#1
n
ce municipiu visati ? poate comuna turnu magurele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.