Administraţia locală funcţionează ca o căpuşă, doar câţiva oameni de afaceri mai realizează ceva durabil pentru oraş

20 Iunie 2010, 00:56 | 2110 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

 Administraţia locală este o căpuşă uriaşă pentru oraşul nostru mic şi vlăguit. Banul public este sângele cu care se hrăneşte această căpuşă de ani buni şi nu se mai satură.

În oraş nu s-a făcut nimic care să aducă bani, doar se cheltuie şi vrem să dăm vina pe guvern că noi nu am fost în stare să facem o făbricuţa de lactate, abator, ferme de vaci, pui, porci şi tot ce ţine de agricultură. Mohanu spune de ani  buni că face parc industrial, în fiecare campanie face câte un parc. Domnule Mohanu, terminaţi cu chinezii, parcul industrial şi atrageţi oamenii de afaceri locali să investească în făbricuţe unde să se prelucreze materia prima din agricultură, iar de aici să plece produse finite, nu materie primă pentru alte fabrici. Încurajaţi oamenii de afaceri locali să investească, nu să-i votăm pe stranii care ne promit  că fac şi după ce câştiga mandatul nu mai trec pe aici. E vorba de R. Negoita, cred că v-aţi prins.

Mediul de afaceri este controlat de Dragnea, de aceea nu se dezvoltă, pentru că este "controlat". Asistăm la o distrugere lentă a economiei oraşului, singurii bani care mai ajută fiind cei ai turnenilor de peste hotare. Criza economică a făcut ca şi aceşti oameni să câştige mai puţin, astfel că în oraş construcţiile noi s-au împuţinat. Oamenii nu au bani sa-si construiasca noi case. Domnul Mohanu, în loc să lase ceva viitoarei administraţii, aproape că îngroapă speranţa de dezvoltare economică a oraşului. Lucrul cel mai rău făcut de această administraţie este  încremenirea în proiect. În primărie nu sunt oameni care să gândească şi ceea ce va fi după ce domnul Mohanu nu va mai fi primar, ei  sunt cei care ţin oraşul pe loc .

Să facem un exerciţiu de imaginaţie şi să ne închipuim că fabricile de confecţii ale italienilor  şi combinatul chimic se închid. Ce se  va întâmplă cu economia oraşului? Sărăcirea totală ne paşte, acesta este rezultatul conducerii de 14 ani a domnilor Dragnea şi Mohanu. Acesti domni sunt groparii acestui oras. Domnul Dragnea, cel care a acaparat  foarte multe obiective economice, şi nu numai, din oraş, nu a fost în stare să  dezvolte o afacere lucrativă pentru cetăţenii din Turnu-Măgurele. Acum, în Comuna Liţa, domnul Dragnea construieşte silozuri, pentru că atât ştie dumnealui. Şi când te gândeşti că un asemenea om vrea să conducă un minister!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.