Piata din Turnu Magurele, oglinda conducerii orasului.

6 Ianuarie 2019, 22:14 | 7.544 | 3
Piata Municipala Turnu Magurele.

Hotii( evazionistii, speculantii, etc), protejati de autoritatile orasului. Oamenii cinstiti( taranii producatori) bataia de joc. PSD  coordoneaza tot ce misca. Pot sa spuna orice, Piata este adevarul despre tot ce se intampla aici. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Madalina T... pe 8 Ianuarie 2019, 09:12
  Nu stiam ca....
  ...in piata vand numai mafioti pesedisti! N-amfacut un "recensamant politic", dar garantez si pot demonstra ca suntem destui care nu am votat PSD si care suntem mandri ca practicam evaziunea fiscala.
 • #2
  Gogu pe 8 Ianuarie 2019, 07:47
  Hotie
  Trio expres:Mihalcea,Bulmez,Medelet. A tunat si s_au adunat .hotii.
 • #1
  Gica pe 7 Ianuarie 2019, 04:47
  Mafia
  S-au facut atitea referiri la mafia din piata si nimeni nu a luat nici o masura.Acesti milogi isi urmaresc interesele si nu le pasa de nimic.Seful pietei este o sluga obedienta,un om fara personalitate.Acolo este un lant,care incepe de sus si se termina la ultimul angajat din piata.Bulmez,sef contabil la piata?Fara cuvinte.Mese ocupate si nefolosite apoi inchiriate de cei care le detin,taxe preferentiale,unii platesc,altii nu,altii platesc cu produse pentru a aproviziona sefii ca nu au bani saracii.Angajatii pietei se feresc unul de altul,Cuclea nu ia nici o masura cu ce se intimpla acolo.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.