Singurii afaceristi, care aduc plusvaloare, din zona Turnu Magurele.

05 Ianuarie 2019, 09:00 | 9323 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Oameni de afaceri.

Singurii oameni de afaceri din zona Turnu sunt taranii. Produsele de la tara ajung cel mai departe: Anglia, Bucuresti, etc. Restul asa-zisilor afaceristi sunt speculanti si consuma banii de aici. Restaurante, constructii, drumuri, etc, reprezinta zero valoare fara productie. Productia ne omoara. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Luli pe 10 Ianuarie 2019, 16:04
#3
Andi, îți mulțumesc pentru adevăr!
De mult nu am mai deschis site-ul. Din cuvintele tale adevărul țâșnește cum mereu mi-am dorit, din judecata unui tânăr. Tot ceea ce spui este realitatea zilelor noastre, de fapt o judecată corectă a faptelor unor nemernici, vremelnici. Andi, sau Tu, oricare ai fii, arăți spre înțelegere lumii strategia de tip mafiot a celor care au adus orașul, județul, țara în halul ăsta. Îți mulțumesc, tinere că ai înțeles jocul...și adevărul! Te rog să continui, cu tinerețea scut, să spui adevărul.
Andi pe 05 Ianuarie 2019, 10:00
#2
ASTA-I POHTA LUI LIVACHE
Multi,prosti,dependenti de pomeni si ajutor social,fara prea multa carte si vreo calificare,si degraba lingatori de maini si fese oricui le vinde vreo poveste ori le-ntinde vreo punga cu ceva.Ce mai,le da ceva.Numai ca din categoria asta,raman din ce in ce mai putini si sunt batrani,bolnavi,risipiti prin toate zarile,de saracia,hotia si minciuna instalata de catre PSD.Asadar,nimic nu este intamplator,totul a fost sistematic si temeinic gandit.Bineinteles,totul impotriva noastra,a generatiilor viitoare,si spre bunastarea lor.Cati dintre voi v-ati intrebat,cine o sa plateasca toate aceste ticalosii,si cu ce pret?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.