O fotografie cat toata promovarea facuta in media. Iulian Circiumaru se lupta cu tatal sau.

30 Decembrie 2018 | 9052 vizualizări | 3 comentarii
Familia Circiumaru.
Familia Circiumaru.

Fotografia este facuta la 1 decembrie 2018 si este trimisa de un cititor. Urmeaza batalii si mai grele. 

Asa a fost facuta reclama in presa: "Tensiunile din familia Cîrciumaru sunt cunoscute de mai mulți ani în județ și țin de dorința fiului de schimbare, pe care tatăl său nu o înțelege. În rândurile care urmează îl puteți descoperi pe fiul de primar PSD care protestează împotriva PSD de ani întregi."

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Fara nume pe 02 Ianuarie 2019, 14:22
#3
Primar meschin de doi bani !
Este inpaiat, deja, babalicul cufurit ! Dupa el dezastrul ! A lasat in urma un oras parasit .
TEACA pe 02 Ianuarie 2019, 12:06
#2
CINE CUNOASTE DE MIC GUSTUL RAHATULUI TOT CU EL SE VA HRANI, LA FEL SI COPII LUI ! NOI, NU !
Babalicul acesta a incercat sa ne faca sa ne hranim toti cu fecale asa cum s-a hranit el toata viata incepind cu copilaria traita tot pe banii societatii, adica ai nostrii,la orfelinatele judetului. Multe fecale ai mai ingurgitat de ai avut atita noroc, cufuritule, de ai ajuns sa fii mare demnitar si june prim in acest orasel nacajit. Cate copile ai abuzat, derbedeule la viata ta de limbric obisnuit cu rahatul toata viata. Ca un limbric ai sa mori ! Doamne ajuta ca cele abuzate de tine sa prinda c*raj si sa vorbeasca .Cite familii ai distrus ! Pe unde iti va iesi sufletul, limbricule ?



goe pe 01 Ianuarie 2019, 11:01
#1
ice ca nu mai ei au putere de decizii
Bravo !!Na ti vazut ce conceptii are Babalicul spune ca numai ei Psd istii au rabdare si putere de decizie astea mai tineri nu gindesc La urmatoare alegeri MAI STIRPITURA SA VA ALEGETI PAIELE CA SA VA impaiem ca avem nevoie de voi sa va cerem Sfaturi ca a ti aratat in viata voastra ca sinteti niste slugi ordinare Nici copii vostri nu va mai suporta MAI RETRAGETIVA SI MAI DUCETIVA SI VOI LA BISERICA si va spovediti pentru raul care la ti facut acestei tari
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.