In loc sa vina Mosul, la Turnu vine primarul.

27 Decembrie 2018, 22:36 | 8966 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
In loc sa vina Mosul, la Turnu vine primarul.

Primaru din Turnu Magurele nu are alta treaba decat sa umble pentru a imparti daruri la copii. In loc sa vina Mosul, la Turnu s-a ajuns sa vina primaru. Ce inseamna mascareala asta?! Mosul este tras in plan secund de un primar efemer. Mosul vine cu daruri, un cacacios nu are aceasta calitate. Traditia( familia traditionala) este inlocuita cu tot felul de parveniti. Danut vrea sa iasa in evidenta pe banii nostri. Din toate punctele de vedere, primarul nu avea ce sa caute. Cata prostie...Ca sa vezi Mosul nu mai e unul. ( comentariul unui cititor)

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Traian pe 14 Ianuarie 2019, 23:51
#10
Mos Craciun si Mos Iep**as
Mai oameni buni, ala de se buc*ra nespus de vizita primarelui nu este cumva razbounicul luminii Manea care si-a angajat toti prietenii prin primarie si e pus director la Marin Preda de PSD ? Mos Iep**as este recompensat ca sa mai candideze, sa mai rupa din voturile dreptei in avantajul stangii si sa voteze in Consiliul Local tot ce pune primarul pe masa.
adi pe 30 Decembrie 2018, 18:19
#9
a
Ăla mic în albastru e ștrumf?
Opriș V. pe 28 Decembrie 2018, 12:40
#8
Poza reprezinta fidel electoratul
Exact că la munca,mai multi bugetari decât privați.Sa vă lăsați prostiți până la dispariție.Asta meritați.O ne întoarcem la Moș Gerilă.
Klaus Iohannis. pe 28 Decembrie 2018, 12:28
#7
Balcanisme fara nationalitate.
Citind aceasta "perla literara" si majoritatea comentariilor se poate trage concluzia ca la Turnu Magurele este adevaratul pol al prostiei! Daca <> a ajuns cel mai inteligent cuvant, atunci >>turnean<< este cel mai abject specimen umanoid! Halal redactie!!
TEODORA pe 28 Decembrie 2018, 11:21
#6
ATATA POATE PSD-SE VEDE-SE SIMTE
ASTA E O POZA A UNOR MINCINOSI,INCAPABILI,FATARNICI SI TICALOSI.EI FAC ASTA PENTRU STIU SI CANTARESC FOARTE BINE MASA DE PROSTI DIN ORAS.ACUM NU VA RAMANE DECAT SA CANTARITI SI VOI FAPTELE ACESTOR DISTRUGATORI DE DESTINE.DACA MAI AVETI CU CE,GANDITI.
Elena pe 28 Decembrie 2018, 07:59
#5
mosul
mai multi mosi decat copii
Alexandru Gheorghe pe 28 Decembrie 2018, 05:32
#4
Mooie la Primarie!!!
Eu, Alexandru Gheorghe, am batut pe stadiod, o handicapata, pe Iulinana. Si ma buc*r de aceasta!Nu inteleg, de ce primarul nu ma sprijina.
gogu pe 28 Decembrie 2018, 01:13
#3
Alo Murex?
Starpitura asta de primar pe toti va manipuleaza
Cineva pe 27 Decembrie 2018, 22:52
#2
Mare prostie
Cei care au acceptat asa ceva...sunteti alaturi de el?!bafta mare,sper sa numai aud de voi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.