Ghicitoarea anului. De ce copiii au fost pusi sa stea pe scaune?

21 Decembrie 2018 | 9796 vizualizări | 16 comentarii
Ghicitoarea anului. De ce copiii au fost pusi sa stea pe scaune!
Ghicitoarea anului. De ce copiii au fost pusi sa stea pe scaune!

De ce?! I-au ales pe cei mai mici pentru fotografie.

Comentarii (16) Adaugă comentariu
franchestain, copil istet. pe 26 Decembrie 2018, 11:57
#16
Spun eu.
Cei mari stau pe scaune ca sa va fie voua mai usor sa-i pupati in c*r, sau sa fiti mai aproape ca sa va dea MUIE ( sau M-UE, cum preferati)
ilie de la scularie pe 25 Decembrie 2018, 13:28
#15
Mos Craciun
Cata prostie...Ca sa vezi Mosul nu mai e unul.
goe pe 25 Decembrie 2018, 10:38
#14
pt mirciulica
mircea fetita geloasa a piticului, nu fi geloasa mirciulica, pt ca nu til fura nimeni, si referitor la piric in 2020 va fi istorie piticul si voi care luat - i bani degeaba, ve fi istorie, m**e anticipat de ls gogu in caz ca nu- ri ce. scriu cu respect da te slpbozecsc pe gurita.
Mircea pe 23 Decembrie 2018, 23:16
#13
Cuclea
Nu știu de ce,dar cred că urmează să primiți de la el,ceea ce vă place,adică,MUIE.!!!Dl.Cuclea, sigur,ajunge în Parlament, iar Crăcea, nici la Primăria Turnu Măgurele.
Adrian M pe 23 Decembrie 2018, 09:21
#12
Domule Ilie de la scularie,
Hai sa nu generalizam.Eu sunt convins ca o buna parte dintre ei sunt scarbiti de PSD.Si daca totusi aveti dreptate,pe langa procesul primitiv si dureros de care spuneati,merita adaugata si o mana sare.Asa,pentru aducere aminte.
Gim pe 23 Decembrie 2018, 07:37
#11
halal primar bun gospodar
Bine mai primar nenorocit te ai intrebat macar o data cum te poate da unu in judecata ca leai permis nenorocitilor astia sa sparga tot orasu si acum ei stau acasa si toaca din banii Europeni si nu au terminat lucrarile stricindule la mai multe societati planul de afaceri si chiarla unele persoane fizice care nu se pot folosii de masini pentru asi face si ei normal treaba Nu va pasa de nimeni voi sa aveti mult astia laltii sa va plateasca voua impozite cit mai multe Sa va fie Rusine Nesatuilor
goe pe 23 Decembrie 2018, 06:57
#10
Rusine sa ii fie
Cum mai ai tupeu Tovarase primar sa mai faci fotografii cu copii oamenilor care platesc impozite la primaria voastra ca a noasra nu mai e demult cind tu si Lingaii de pe langa tine vati batut joc de acest Oras ? Cred ca nu veti mai avea obrazul sa veniti iar peste noi la alegeri? Rusine sa va fie Nesimtitilor
goe pe 23 Decembrie 2018, 06:38
#9
apropo
Ne arata ca la cit de bun primar este data viitoare la alegeri daca se va duce dracu Dragnea cu Psd Va trece imediat la Liberali ca sa nu ne lase sa suferim fara el
Ilie de la sculărie pe 22 Decembrie 2018, 22:24
#8
@Geta
Tocmai de la pensionarii ăștia rezultă infecția PSD! Chiar dacă le jupoaie și pielea de pe ei tot cu Dragnea&PSD; vor vota.

nikolaie de la odaia pe 22 Decembrie 2018, 22:15
#7
un necaz de primar
kuklea mai face si el putina impresie pt ca vine 2020 si se va duce acasa la segarcea pt msi bine privatizam primaria de cit s-o. conduca niste lepre
ion pe 22 Decembrie 2018, 15:52
#6
a
daca se ridica copiii aia in picioare cuclea nu se mai vede deloc
Geta pe 22 Decembrie 2018, 14:03
#5
Cine o să mai plătescă dările la stat?????
Așa este,oamenii sunt din ce în ce mai puțini și mai săraci.Sunteți disperați după imagine.Loc*ri de muncă,IOC.Pensionarii nu au bani de medicamente,tinerii nu au loc*ri de muncă,copiii nu au niciun viitor în această zonă,iar voi vă faceți poze cu niște lichele îmbrăcate în Moș Craciun,și cu un incapabil care nu are grijă nici de familia lui.Ăștia sunt distrugătorii orașului și slugile lui Dragnea.
Mos Ion Roata pe 22 Decembrie 2018, 09:22
#4
Mos Gerila revine in forta
Oricum,nu e nicio diferenta intre el si aia mici.Nici macar la cap.4 mosi,dintre care doar unul cu ochelari?Cat de penibili sunt acesti tovarasi.De ce au aparut maimutoii astia langa copii?Cred oare ca isi schimba imaginea de mincinosi si hoti?Niciodata,e mult prea tarziu.
Arsenie Boca pe 21 Decembrie 2018, 22:22
#3
Sa para Cuclea mai înalt
Sa nu se faca Primarul de ras ca e pitic
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.