Ultima ora: Danut Cuclea l-a dat in judecata pe Florin Busuioc.

21 Decembrie 2018, 21:31 | 9.724 | 9
Busu.

Primarul municipiului Turnu Magurele merge la judecata cu Florin Busuioc. Cunoscutul prezentator de la meteo este tras la raspundere pentru prognoza gresita. Danut a declarat ca merge pana la Haga. Primaria Turnu a demarat lucrari de reabilitare a strazilor in baza prognozei meteo a lui Busu. Cuclea are dreptate. A inceput sa ninga iarna! La asa ceva nu ne asteptam. Busuioc a zis ca o sa fie o iarna ca vara. Iarna e ca vara sau iarna nu-i ca vara? Sa raspunda Busu pentru informare gresita. 

9 comentarii Comentează

 • #9
  Fane Belu de la Nasturelu pe 17 Ianuarie 2019, 16:21
  Sluga
  Primarul Municipiului - municipiu este mult prea mult spus - hai sa-i spunem comuna primitiva. Deci reformulez:
  Primarul - nu este bine nici primar ca nu l-a ales nimeni, este investit de Dragnea. Reformulez:
  Investitul in functia de edil al comunei primitive Turnu - Magurele, impreuna cu mai marii judeteni ai PSD, se joaca cu nervii ( uneori si cu sanatatea ) concetatenilor nostri. Se pare ca avem in fruntea conducerii primariei un DOREL care se joaca cu ... in nisip pe seama contribuabililor care isi doresc un oras c*rat si modern. Se pot face aceste "mari realizari ale partidului de guvernamant " si fara aceste sacrificii. Nu este adevarat ca acum s-au aprobat dosarele de investitii. Adevarul este ca Dragnea avea nevoie de bani si nu avea de unde sa-i ia. Dragi turneni !! INNOTATI IN NOROI PENTRU CA SUMPUL DRAGNEA SA SE LAFAIE LA SOARE ...
 • #8
  Unul din katanga pe 23 Decembrie 2018, 16:22
  Nulitati
  A ajuns Cuclea de la Segarcea si Cristea de la Traian sa conduca orasul?
 • #7
  gogu pe 23 Decembrie 2018, 06:22
  apropo
  CEL MAI ANAPODA PRIMAR ASTA DATORITA LEGATURILOR DE CIRDASIE DINTRE PR
 • #6
  Debil pe 23 Decembrie 2018, 05:32
  Important
  Să-i sugi p**a lui Busu,căci deja inima i-i tine
 • #5
  anonimul8913 pe 22 Decembrie 2018, 22:11
  kuklea un primar perimat
  kuklea si cristea niste nume de primar viceprimar care nu au nimic dea face cu primRia orasul ii reprezinta mizerabil si infect ca ei nedezapezit suntem la mila d - zeu bateavar virusul holerei ca nu reprezentati pe romani ci pe minoritari la alergeri o sa va trimetem acasa porciilor
 • #4
  Nicusor pe 22 Decembrie 2018, 21:41
  Pentru primar
  TU AI AUZIT DE TIMPUL PROBABIL???
 • #3
  Tr Magurele pe 22 Decembrie 2018, 08:30
  Prapadit
  Este mult prea jalnic nu sti ce sa mai fereste cu masinia... si plus ca daca mergi pe jos te faci de namol pana la genunchi, mai rau ca la tara.
 • #2
  unul de la segarcea pe 22 Decembrie 2018, 05:35
  dezastru
  Orasul arata ca dupa bombardament.
 • #1
  danit cuclea pe 21 Decembrie 2018, 22:10
  n
  luati cizme de cauciuc de vacar si mergeti in,,oras''

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.