Spitalul Caritas Rosiorii de Vede - patru sectii au fost inchise dupa ce un pacient s-a infectat cu bacilul piocianic.

18 Decembrie 2018, 05:50 | 8.333 | 5
Spitalul Caritas.

Sistemul medical românesc oferă încă o situaţie halucinantă. Ministrul Sănătăţii şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au anunţat că patru secţii de la spitalul din Roşiorii de Vede au fost închise. O măsură dispusă după ce un pacient a fost infectat cu o bacterie periculoasă acolo: bacilul piocianic. Doar că - surpriză! - managerul unităţii medicale spune că autorităţile au închis doar blocul operator şi că s-au făcut internări inclusiv luni.

Mai mult, aici>>digi24.ro

5 comentarii Comentează

 • #5
  Ghivivi pe 20 Decembrie 2018, 08:48
  Sandu Gaoaza
  Urmeaza serialul, sa radek cu clownul Sandu Gaoaza, Alexandru Muie Gheorghe!
 • #4
  Alexandru Gheorghe pe 19 Decembrie 2018, 03:12
  PSD-Niste Puscariasi
  Sunt Alexandru Gheorghe, Ion Gogol-un maimutzoi, Body Gogoi-si mai mai maimutzoi, Valeriu Carciumaru-inca primar, m-Au inlaturat de la echipa, mi-Au distrus munca. Ma voi adresa justitiei, Eu si Sandu Gheorghe, vedeta si personalitate sportiva internationala!
 • #3
  Sandu pe 18 Decembrie 2018, 11:53
  .
  Hai Ionescule începi și sifonează
 • #2
  Cetățean cu drept de vot pe 18 Decembrie 2018, 09:13
  Una din nenorocirile instalate de PSD
  Ăsta este rezultatul în urma nepăsării,a incompetenței și a corupției.Aici s-a ajuns,și nu e un caz unic.Întreg sistemul de sănătate este cronic bolnav,și nu sunt semne de însănătoșire.Dacă suntem conduși de niște bacterii,niște cancere ale democrației,ce așteptări să avem?Continuăm în această stare de fapt,și nimic nu se va schimba.Dacă nu ne trezim,măcar pentru copiii și nepoții noștri,ne vom trezi în întuneric și cruntă sărăcie.Asta nu că acum ne-ar fi mai bine,ci că ar putea fi maximul de rău ce ne-a fost dintotdeuna.Somnul națiunii naște monștrii.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.