Spitalul Caritas Rosiorii de Vede - patru sectii au fost inchise dupa ce un pacient s-a infectat cu bacilul piocianic.

18 Decembrie 2018, 05:50 | 9466 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Spitalul Caritas.

Sistemul medical românesc oferă încă o situaţie halucinantă. Ministrul Sănătăţii şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au anunţat că patru secţii de la spitalul din Roşiorii de Vede au fost închise. O măsură dispusă după ce un pacient a fost infectat cu o bacterie periculoasă acolo: bacilul piocianic. Doar că - surpriză! - managerul unităţii medicale spune că autorităţile au închis doar blocul operator şi că s-au făcut internări inclusiv luni.

Mai mult, aici>>digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ghivivi pe 20 Decembrie 2018, 08:48
#5
Sandu Gaoaza
Urmeaza serialul, sa radek cu clownul Sandu Gaoaza, Alexandru Muie Gheorghe!
Alexandru Gheorghe pe 19 Decembrie 2018, 03:12
#4
PSD-Niste Puscariasi
Sunt Alexandru Gheorghe, Ion Gogol-un maimutzoi, Body Gogoi-si mai mai maimutzoi, Valeriu Carciumaru-inca primar, m-Au inlaturat de la echipa, mi-Au distrus munca. Ma voi adresa justitiei, Eu si Sandu Gheorghe, vedeta si personalitate sportiva internationala!
Sandu pe 18 Decembrie 2018, 11:53
#3
.
Hai Ionescule începi și sifonează
Cetățean cu drept de vot pe 18 Decembrie 2018, 09:13
#2
Una din nenorocirile instalate de PSD
Ăsta este rezultatul în urma nepăsării,a incompetenței și a corupției.Aici s-a ajuns,și nu e un caz unic.Întreg sistemul de sănătate este cronic bolnav,și nu sunt semne de însănătoșire.Dacă suntem conduși de niște bacterii,niște cancere ale democrației,ce așteptări să avem?Continuăm în această stare de fapt,și nimic nu se va schimba.Dacă nu ne trezim,măcar pentru copiii și nepoții noștri,ne vom trezi în întuneric și cruntă sărăcie.Asta nu că acum ne-ar fi mai bine,ci că ar putea fi maximul de rău ce ne-a fost dintotdeuna.Somnul națiunii naște monștrii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.