Cativa afaceristi din Turnu spala banii ciorditi de N. M.

17 Decembrie 2018, 21:31 | 10639 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Turnu este plin de afaceristi( restaurante, transporturi, imobiliare, etc), care spala banii furati de N. M. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
totbobe pe 20 Decembrie 2018, 22:07
#2
Fratii Codrea??
Astia ii verifica cineva daca platesc leut la stat??sau asta e sat fara caini cum zice cumatrul lor Dragnea???Pot fratii Codrea sa probeze macar 10% din Avere??
Bobe pe 20 Decembrie 2018, 09:38
#1
O societate bolnavă și coruptă
Si initialele N.M. sunt de la Nicolae Mohanu?Ca eu asta am inteles.Ca doar nu sunt de la Bozian,Dorel,Donica,Macica ori alt camatar de prin oras.Daca in anii ce au trecut s-a insamantat maxim hotia,si s-a ”dezvoltat”constant prostia,azi culegem datoriile si saracia.Si in felul asta,goana spre o viata mai buna a tinerilor,continua.Sunt tare c*rios cine va plati taxele si impozitele in anii ce urmeaza,si cum vor reusi acestia sa-si mentina afacerile si asa cam nesigure,si multe dintre ele hranite gras din evaziune.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.