Scandalos! Valentin Dumitrascu, seful IPJ Teleorman, prieten cu infractorii.

10 Decembrie 2018 | 11853 vizualizări | 6 comentarii
Dovada prostiei si coruptiei.
Dovada prostiei si coruptiei.

ALERTĂ! Poliția din Teleorman cere RISE Project să spună cine le-a dat valiza. Șeful Teldrum a făcut plângere penală. Jurnalistii de la Rise Project au fost instiintati de catre Politia din Teleorman ca sunt vizati intr-un dosar penal dechis in urma unei plangeri facute de directorul Tel Drum, Petre Pitis.

"Dupa militia datelor personale, ne cauta si politia din Teleorman. Cu aceleasi griji: sursele noastre si arhiva #TeleormanLeaks. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a facut plangerea, iar comisarul Valentin Dumitrascu, seful IPJ Teleorman, a trecut la fapte. Sunt prieteni.

Ambii au mers la vanatoare cu Liviu Dragnea de nenumarate ori, semnand frecvent registrele gruparii si distrandu-se printre cadavre in efectiv complet cu baronii PSD. Va multumim ca ne urmariti. Continuam", au anuntat, pe Facebook, cei de la Rise Project.

Jurnalistilor li se cere sa-si dezvaluie sursele si sa spuna daca au predat vreunei autoritati documentele.

"La aceasta unitate de politie se afla in lucru dosarul penal cu numarul de mai sus, privind sesizarea numitului Petre Pitis, director al S.C. Teldrum S.A. din care rezulta faptul ca un localnic a gasit intr-o zona rurala a judetului Teleorman o valiza continand hard-disk, o tableta, un stick usb si alte documente, avand legatura cu societatea mai sus mentionata, bunuri care au fost predate organiatiei dumneavoastra.

Ulterior, in spatiul public, au fost prezentate fotografii, filme, respectiv s-a afirmat ca aceste dispozitive ar apartine S.C. Teldum S.A. Tot in spatiul public, a fost prezentata informatia ca, intr-o convorbire publicata pe siteul 'riseproject', persoane din aceasta organizatie au afirmat vineri, 02.11.2018, ca se afla in posesiza valizei de o saptamana.

 

Avand in vedere cele mai sus mentionate, va rugam sa ne comunicati in cel mai scurt timp posibil:

- data la care ati intrat in posesia bunurilor respective, cu descrierea acestora;
- identitatea persoanei care v-a predat bunurile;
- daca bunurile au fost predate autoritatilor, cu specificarea identitatii autoritatii catre care s-au predat si data la care s-au predat;
- alte detalii care au legatura cu cele mai sus mentionate", se arata in document.

Documentul este semnat de Comisarul șef de politie Dumitrascu Valentin, seful Inspectoratului de Politie Teleorman, si comisarul-sef de politie Copaceanu Geani, seful Serviciului de Investigatii Criminale al IPJ Teleorman.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Pamfil pe 14 Decembrie 2018, 07:56
#6
avevali@yahoo.com
Logic ca nu e legala cererea. De cand au jurnalistii obligatia sa isi dezvaluie sursele?
Augustin Lazar. pe 13 Decembrie 2018, 17:30
#5
Doar o intrebare.
Cererea IPJ este legala sau nu? Aceasta-i intrebarea daca tot ne vrem stat de drept!
Stick cu memorie bună pe 11 Decembrie 2018, 10:09
#4
Ușor,ușor,vine rândul tuturor
Tovarășe Dumitrașcu,n-ar fi mai bine să cereți dumneavoastră drumul și c*rsul milioanelor de euro care se plimbă din conturile TELDRUM către copiii lui Pitiș?Ați făcut un demers de tot râsul,demn de o țară bananieră,fapt neântâlnit în vreo țară europeană.Uite,tocmai presa asta pe care vreți să o gâtuiți cu năravuri comuniste,e pe urmele voastre,și o să vă pună pe toți la zid,mai devreme sau mai târziu.N-au scăpat ei,niște oamneni puternici și influenți,din țară ori din lumea asta,dar niște simple slugi ale unui infractor.Credeți că faceți bine ceea ce faceți?Vă înșelați amarnic.România va merge mai departe,cu sau fără voi.
ANTON pe 11 Decembrie 2018, 07:39
#3
după ce au alungat țăranii cu patrunjel
Poliția teleormaneana a decis să-l alunge și pe cel cu valiza. Multă baftă!

Sfat, cautati-l la servicii, poate aveți succes.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.