De ce intarzie Salvarea?! Se fura motorina. Prim-procurorul din Corabia a deschis dosar penal. La Turnu Magurele se fura cot la cot?!

05 Decembrie 2018, 12:10 | 10597 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Ambulanta.

Suni la Salvare si astepti sa ajunga. Te pui pe asteptat si suni iara. Ai impresia ca vine de la Bucuresti. Soferul merge incet pentru a consuma mai putin. Se fura motorina. Cine nu a patit asa ceva? 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Gheorghe pe 09 Decembrie 2018, 18:05
#12
Pt.pacient
Nu contest calitatea lui profesionala ci cea umana care lasa mult de dorit.
Pacient pe 09 Decembrie 2018, 09:06
#11
Fără răutăți
Lăsați răutatea,frustrarea lasati-l pr Domnul Doctor Delcea .Este un doctor extraordinar care face minuni din profesia pe care si-a ales-o. Dovadă vie numărul mare de pacienți care vin la dumnealui.Felicitari Domnule Doctor, va multumesc pentru tot ce faceți ptr noi pacienții si nu lăsați rautatile si frustrările celor care nu pot ajunge la nivelul dumneavoastra sa va influențeze . O fac din invidie si rautate .Succes in tot ce faceți.
Gheorghe pe 08 Decembrie 2018, 18:59
#10
Pt.Sofer amb.
Spaga oricum cere,dar asta nu justifica cu nimic comportamentul lui de bivol fata de angajati.As vrea sa stiu daca lui i-ar placea sa se poarte un nimeni ca el (Delcea-menisc) cu mama lui .
Sofer pe 08 Decembrie 2018, 15:10
#9
Ambulanta
Pt.Gheorghe....Trebuie sa facă și Delcea Menisc gălăgie sa poată sa ceara și el șpagă pentru operațiile lui.
Vali pe 08 Decembrie 2018, 14:37
#8
Se fura?
Dar cand vedeti salvarea pe drum nu stiti sa -i faceti loc sa treaca.stiti doar sa acuzati oamenei a

care cateodata chiar isi pun viata in pericol ptr.a salva pe altii.
Stoenică Florică pe 07 Decembrie 2018, 21:22
#7
AMBULANȚIERII
Nu vă e puțin rușine pentru aceste comentarii denigratoare la adresa ambulanțierilor? Nu vă gândiți că și ei sunt tot oameni? Doar că ei fac ceva pentru ceilalți, pe când voi știți doar să postați comentarii răutăcioase doar pentru a umple internetul. Zi de zi se pun înșiși în pericol din cauza vitezei pe care o folosesc pentru a vă duce rudele la spital la timp, pentru a fi salvate și asta este "recunoștința" pe care le-o acordați. Nu vă gândiți că zi de zi își lasă copiii acasă cu gândul că poate nu se vor mai întoarce la ei, și totuși se duc la serviciu cu zâmbetul pe buze și se buc*ră pentru fiecare contribuție la o viață salvată.
Gheorghe pe 07 Decembrie 2018, 17:14
#6
!!!
Nu-l intreaba nimeni nimic pe Delcea,a uitat ca o fost dat afara indisciplinar de la alt spital si primit aici unde se considera zeu.Cei 7 ani de acasa lasa de dorit.
Șofer pe 07 Decembrie 2018, 13:24
#5
Ambulanta
Pai daca noi furam motorina Delcea managerul ce face?I-a cardul spitalului și aleargă cu bolidul.Pe ala nu-l întreabă proc*rorii nimic?A?
Vasile pe 06 Decembrie 2018, 11:33
#4
Pentru Mircea
Chiar, de unde o fi motorina aia la Crăcea pe tarla? Nene matale ai noțiunea penibilului? Și chiar să fie așa, aia este o firmă privată. Nu fură de la noi cum fură PSD și Dragnea cot la cot. Hai că se strânge lațul Mircică, mult nu mai aveți, și o să vă vină rândul la dat explicații pe ici pe colo la DNA sau la Parchete. Atunci să vă văd penalilor!
Mircea pe 05 Decembrie 2018, 21:12
#3
Se fură ?
Asta este tot ce puteți scrie?2 rânduri despre o supoziție?La Corabia s-a dovedit.Aici,lq Turnu Măgurele, doar băgați bățul prin gard.Voi sunteți capabili să scrieți ceva concret ?La Banciu,la parcul fotovoltaic,este scos în fiecare zi,la șoosea,un bidon cu furtun.Oare,au descoperit oamenii lui Crăcea, petrol în zonă?
Te-am vazut pe 05 Decembrie 2018, 19:18
#2
Soferul cu canistra de la Spitalul din Tr Magurele
Ia uitati-va la soferii si asistentii de la salvare ce fel de masini au si pe ce combustibil merg.Pe motorina,desigur.Furturile de motorina se fac si prin c*rtea spitalului,nu numai prin afara lui.
ion pe 05 Decembrie 2018, 13:15
#1
a
cuclea a furat tevile de caldura de pe soseaua portului si centrale termice si le-a dus la Constanta[mii de tone de fier] dar aia motorina
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.