Rareș Bogdan, cuvinte fără precedent! „Bieții români se apără în fața jandarmilor care au tăbărât în curțile lor pentru a le lua porcii din coteț!”

30 Noiembrie 2018, 22:06 | 7810 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Jandarmi la Rusanesti sursa: digi24.ro

Rareș Bogdan, cuvinte fără precedent! „Bieții români se apără în fața jandarmilor care au tăbărât în curțile lor pentru a le lua porcii din coteț!”

Realizatorul Jocuri de Putere, postare de o duritate fără precedent:

„Rusanesti, Olt. 
Bietii romani se apara in fata jandarmilor care au tabarat in curtile lor pentru a le lua porcii din cotet, cu 3 saptamani inainte de Sfantul Craciun..... In loc sa ii lase sa isi taie porcii din ograda, acestia le iau animalele in viu, ca pe vremea perceptorilor si a comunistilor. Rusine! Tot satul este in strada la ora aceasta, cu adulti, batrani, copilasi..... Raman oamenii fara hrana de zi cu zi, sunt disperati. 
Tocmai de Sfantul Andrei si inainte de Ziua Nationala si de sarbatorirea Centenarului. 
P.S. Daea tace ca porcul in papusoi, iar Guvernul PSD-Alde refuza sa isi recunoasca incompetenta in fata “pestei porcine” care este gestionata incalificabil la nivelul tarii......

 N.R. Autoritatile trebuiau sa intervina in forta la fondul de vanatoare administrat de oamenii jupanului. Nu a fost asa pentru ca este mai simplu sa-l arzi pe taran. 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
teo pe 01 Decembrie 2018, 05:32
#1
respect Rares
Imagini horror,vremuri pe care nu mai credeam ca le vom trai.Usor ne apropiem de dictatura.Psd-ul a distrus tara si constinta oamenilor prin minciuna si dezbinare.Oare cind ne vom trezi?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.