Rise Project - Ochelarii lui Pitis si vila lui Dragnea din Brazilia.

29 Noiembrie 2018 | 8.004 vizualizări | 4 comentarii
Petre Pitis.
Petre Pitis.


Stop cadru:

Ce facem noi când ochelarii de soare ai directorului Tel Drum reflectă avanpostul lui Dragnea din Brazilia? Citim #TeleormanLeaks pe RISE Project.

Brazilia din valiză,
în curând pe www.riseproject.ro

4 comentarii Comentează

 • #4
  eu pe 29 Noiembrie 2018, 21:57
  slugi
  Acest individ,io tragea dragnea nevestesi si dupa aceia la pus mare sef la teldrum, cred ca ia traso si lui de il slugareste pe dragnea.

 • #3
  Agent principal in rezerva pe 29 Noiembrie 2018, 14:04
  O SA LE IASA BRAZILIA PRIN PIELE
  Asta e idiotul care radea in filmuletele gasite prin valiza TELDRUM,atunci cand il batea la fund pe un vanator,marea haimana Oprisan.
 • #2
  bro pe 29 Noiembrie 2018, 12:38
  CLANTAPSD
  MAFIOTILOR TRAITI IN PALATE, DEPARTE DE LUMEA PE CARE O DISTRUGE TI
 • #1
  Se strânge lațul pe 29 Noiembrie 2018, 11:35
  Tel Drum este o organizație mafiotă
  Dar pe prostul ăsta de Pitiș nu-l întrebă nimeni cu învârtea și transfera milioane de euro prin conturile copiilor lui?Dacă i se verifică averea o să vă luați cu mâinile de cap,de ceea ce vor găsi pe acolo.S-a furat și încă se mai fură ca-n codru.Sunt sigur că SRI știe de toate aceste infracțiuni economice,evaziuni fiscale,dar se pune batista pe țambal.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.