Video Revolta la Rusanesti, unde este confirmata pesta porcina.

27 Noiembrie 2018, 12:38 | 7.451 | 2
Pesta porcina.

Oltenii sunt revoltati pentru ca autoritatile nu au luat masurile necesare stoparii pestei porcine din Teleorman. Mai jos pentru video.

2 comentarii Comentează

 • #2
  Danuț pe 30 Noiembrie 2018, 22:03
  Oameni de omenie
  Primul focar de PPA a fost descoperit la marginea pădurii Slobozia Mandra, la marginea drumului,aruncați in mod intentionat, la doi porci domestici.Domnule primar,dacă porci erau dintr-o gospodăria din jud.Teleorman nu se mai descoperea și alte cazuri?Deoarece,drumul din pădure face legătura între cele două județe, personal cred că primul caz a fost la dumneavoastra în localitate iar porcii au fost aruncați în mod intentionat în județul vecin!
 • #1
  Romanu pe 27 Noiembrie 2018, 12:58
  NU TINE CONT DE NIMIC
  Cum le stiti voi pe toate. Astia trebuiesc amendati toti, DA TOTI. Vrea el sa faca tedte. Astia niste incompetenti cu peste lor iar crescatorii de animale niste prosti. BAG MANA IN FOC CA TOT PSD vor vota LOL
  Bine le face

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.