Sa-l ajutam pe L. Dragnea sa-si cumpere masina!

19 Iunie 2010, 09:24 | 1538 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal

 Domnul L. Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman este un om sărac. Nu ştim dacă e sărac precum pensionarii şi bugetarii cărora le plânge de milă cu lacrimi de crocodil, însă, cel puţin maşină nu are.

Aşa scrie în declaraţia sa de avere, precizând că foloseşte "ocazional" o maşină ce aparţine hotelului sau din Turnu-Măgurele. Revista "Kamikaze" publică, în ultimul sau număr, detalii despre maşina BMW X5 cu care circulă domnul Dragnea. Maşina ,de fapt, nu-i aparţine domnului Dragnea, ci este închiriată de la firma Eurocar Service din Alexandria, cu suma de 1800 de euro pe lună, dublu faţa de  salariul său de preşedinte al C.J.Teleorman. Ne intrebam, de unde o avea bani domnul Dragnea să trăiască, având în vedere că dă atâta bănet  pentru închirierea unei maşini.

Şmecheria e în altă parte. Ştiţi câţi bani plăteşte Eurocar Service, rate de leasing, la aceeaşi maşină? Da, aţi ghicit, tot 1800 de euro. Deci domnul Dragnea plăteşte, ca fraierul,  pe maşina închiriată cât ar fi dat dacă ar fi cumpărat-o. E, dar nu e domnul Dragnea aşa de fraier, nu-i aşa? Păi o maşină închiriată nu o treci in declaratia de avere, una cumparata, da. Săracul domn Dragnea, cu banii plătiţi pe chiria maşinii ar fi ajutat zeci de pensionari, cărora le-a fost micşorată pensia cu 15%. Nu băgăm mână în foc, însă tare ne e teamă că, pe la Zurich, domnul Dragnea are închiriate şi nişte conturi, pe care nu le declară, că doar nu trebuie să afle toţi săracii cum se fac averile din căinarea celor sărmani. Solicităm, pe această cale, tuturor oamenilor de bine din judeţ, să doneze o sumă de bani pentru a-i cumpăra  un autoturism domnului Dragnea, să nu mai fie nevoit să umble cu maşina închiriată.

Bugetari şi pensionari, să trecem la treabă. Un om sărac are nevoie de ajutor . Să-i cumpărăm maşina pe care nu şi-o permite. Ipocrizie, numele tău este Liviu Dragnea

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
sy pe 21 Iunie 2010, 11:51
#4
dragnea hotu
saracutu de el sa facem cheta pentru dragnea ca nu are si el nimic, nici un magazin ( are magazine ) nici o casuta ( are vile ) masinute nu are (are masini ) .Sa stagem ceva pentu el ca nu are ce manca saracu sa taiasca si el cu 500 rom pe luna sa vedem cu e . Dragnea hotu hotilor pe teleorman
Petre pe 19 Iunie 2010, 21:31
#3
Dragnea cel mai HOT
Dragnea sa se ocupe de judet nu de aparitii pe la televizor incercand sa manipuleze lumea. Nu mai merge cu minciuna, lumea s-a prins de minciunile pesediste. Dragnea tine judetul pe loc, lumea o sa-l tina minte ca cel mai HOT om din judet. Lumea este informata si Dragnea nu observa, crede ca ne poate pacali la nesfarsit. Jos cu Dragnea.
Gabi pe 19 Iunie 2010, 14:37
#2
donatie
Domnule Dragnea,am o Dacia din 1982,v-o ofer.Asa demonstrati ca santeti sarac
fane pe 19 Iunie 2010, 14:12
#1
donatie
eu ii donez o drusba care face 4u ope ratii --taie lemne, scoate cuie etc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.