Video Exploziv Interlopul Curentu a spart un bancomat in Rosiorii de Vede.

26 Noiembrie 2018, 05:36 | 7.757 | 2
Bancomat cu probleme.

Politia a fost alertata, ieri dimineata, ca bancomatul unei banci comerciale ar fi fost spart in timpul noptii( n.r. 22 noiembrie). Pana la sosirea firmei specializate in verificarea bancomatelor s-au emis tot felul de ipoteze.

Agitatie mare, ieri dimineata, in fata unei banci comerciale din Rosiorii de Vede. Imediat dupa deschiderea bancii, o femeie a anuntat ca unul din bancomate nu mai are clapeta de la fanta pe unde sunt eliberati banii. A fost anuntata politia municipal si firma care asigura supravegherea obiectivului pentru verificari.

S-au ridicat amprente, au fost verificate inregistrarile camerelor de supraveghere si cam atat, pana la sosirea echipei autorizate sa deschida si sa verifice bancomatul. Abia dupa cateva ore s-a aflat si cauza incidentului, o pana de curent a surprins deschisa fanta bancomatului care s-a blocat in acesta pozitie.

2 comentarii Comentează

 • #2
  Gicu pe 29 Noiembrie 2018, 01:09
  Moldovan=Țiganul Clown
  La RDV este un milițian între polițiști, un țigan ce pute a tutun, țuica și baștina, Moldoveanu ii zice la maimuțoii!!!!
 • #1
  AFISUL pe 27 Noiembrie 2018, 13:03
  TARE RAU
  Gresit -"ATM defect Se poate scoate bani de la ATM DIn interior"
  Corect ATM defect se pot scoate bani de la ATM-ul din interior

  Mama ei de gramatica LOL

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.