Sefii Politiei vaneaza pe fondul Teldrum. Cine ne apara de hoti?!

21 Noiembrie 2018, 10:12 | 9107 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
IPJ Teleorman.

Vali Dumitrascu, sef IPJ Teleorman, Mitrana si Stanimir( pensionari nesimtiti) au fost la vanatoare alaturi de GIO. Cei care trebuie sa vegheze la respectarea legii, s-au inscris in grupul infractorilor. Politistii sunt bugetari si ar trebui sa aiba respect fata de patronii lor. ( cetateanul de rand, nu gasca Teldrum).

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
unu pe 23 Noiembrie 2018, 13:54
#4
altul
Cainii latra, ursul trece
Robin Hood pe 21 Noiembrie 2018, 22:59
#3
Noi hotii ale lui Dragnea
"Ia corveta neamule sau de ce a vrut Daddy licitaţie pentru corvete? Răspuns: ca să fie ceva de trucat", a scris în seara zilei de ieri Traian Băsescu pe contul său de Facebook.
Seful de post la post pe 21 Noiembrie 2018, 19:18
#2
Papagalii din Politia Judeteana
Niste slugi ale lui Dragnea care i-au acoperit multe infractiuni,atat lui cat si celor apropiati lui.Va veni si vremea cand vor iesi la lumina toate complicitatile cu infractorul Dragnea,chiar daca s-au pensionat.
Doru Vanatoru. pe 21 Noiembrie 2018, 18:57
#1
Numai ei?
Pe cine credeti voi ca mai pacaliti cu abureli din astea? Dragi tovarosi si iubiti si democrati concetateni, DE CAND EXISTA STAT DE DREPT, DE STRAMB, SAU CURB, AU VANAT SI AU PESCUIT CAND AU AVUT POFTE, INDIFERENT DE SEZON ELITELE POLITICE, POLITISTII, PROCURORII, JUDECATORII, MARI SEFI DE FIRME SI DE INSTITUTII CIVILE SAU MILITARE! UNEORI S-AU VANAT INTRE EI. CE, CRACEA N-A VANAT NICIODATA IMPREUNA CU DRAGNEA SAU CU MOHANU, SAU CU CUCLEA?? HA,HA,HA....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.