Valiza - Rise Project - VANATORUL ROSU.

19 Noiembrie 2018, 11:14 | 7610 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Vanatorul Rosu.

Le-am numărat prada în arhiva #TeleormanLeaks.

Înainte să se vâneze reciproc în partid, baronii PSD s-au antrenat împreună cu puștile pe terenurile de vânătoare din Teleorman.

Au semnat condica în cele patru registre ale Asociației de Vânătoare și Pescuit Sportiv (AVPS) Turris Turnu Măgurele, fondată de Liviu Dragnea la sfârșitul anilor ‘90, apoi predată lui Petre Pitiș, directorul Tel Drum.

Distracția de elită a grupării “Dragnea” a fost sintetizată pe aproximativ 400 de pagini oficiale, intrate în posesia RISE Project, cu autorizații colective de vânătoare și procese-verbale pentru fiecare partidă, ștampilate de organizatori și semnate de sute de participanți.

Fotografiile cu aristocrația PSD și clipurile sângeroase din acest articol provin, însă, din computerul de serviciu al directorului comercial Tel Drum, Nicoleta Pene. Transferat pe un hard.

Lângă jurnalele de vânătoare am găsit inclusiv contracte publice acordate Tel Drum de baronii găzduiți.

Toate au fost înghesuite într-o #valiză și ascunse în vara lui 2017, chiar înaintea perchezițiilor DNA la firma vizată în același dosar penal cu președintele partidului de guvernământ.

MAI MULT, AICI>>RISEPROJECT.RO

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
3 catre pe 21 Noiembrie 2018, 09:47
#9
Gabriela a lui Pandelica
"Prostul moare de grija altuia" ne caracterizeaza pe noi. Ai tu acte, ai tu dovezi? Nu mai vb fara rost. Cand vor avea acte si fapte care se pot demonstra, atunci mai vorbim. De ce apare mult iubita Codruta cu el in poze? Inseamna ca il tinea in brate. Un om vertical nu facea poze ca alea. Radem de Andrusca ala ca a lucrat la vulcanizare. Pai si Lazar ce a fost? TRACTORIST. Foarte bine pentru amandoi. Da la mistouri nu ne intrece nimeni si la dat spaga. Si apoi urlam ca nu e bun ala si ala.SUNTEM O TARA DE FRICOSI SI DE TUPEISTI (si Dragnea si Codruta si TOTI cu CIOLOS IN FRUNTE) NE MERITAM SOARTA.

P.S. Si ascultati voi la mine, daca nu o face Dragnea ce o vrea si tot PSD o sa castige alegerile, mare minune.
Marean Vanghele. pe 20 Noiembrie 2018, 18:44
#8
Criticilor mei.
Carevasazica voi ati gasit valiza cu cacat si l-ati si halit. Sa va fie de bine! Daca mai doriti, va serveste baiatu' cu placere.
Goagal pe 19 Noiembrie 2018, 19:28
#7
Lui Marean
Marean esti doar un alt penal, la fel de prost, la fel de hot . In valiza e un cacat ca adevarul tuturor hotiilor ar intra intr-un vagon.
Iulica cu pusca pe 19 Noiembrie 2018, 18:17
#6
MAREANEEE,IA-O SI FUGI !
DU-O REPEDE ACASA,O SA AI NEVOIE MARE DE EA.TOATA IARNA CE-O SA MANANCI?CHEAMA-I SI PE prietenii si sefii tai,o sa se termine repade.Singurul lucru care i se potriveste perfect sefului tau suprem,este puscaria.
Gabriela a lui Pandelica pe 19 Noiembrie 2018, 18:05
#5
Chiar esti penibil
Bai....vanatorule,problema e alta.Cum a reusit sa ia acele fonduri de vanatoare,de ce a mintit in privinta prezentei lui in echipa TELDRUM SI A CONDUCERII ACESTEIA,si a faptului ca nu a facut nimic pentru Romania.Hotul asta a ajuns mare proprietar de ape,lac*ri,terenuri intravilane si mii de hectare de terenuri agricole,hoteluri,case si vile pe la munte si pe unde dracu mai stie.Unde ai mai vazut asta prin lumea civilizata? Isi poate justifica intreaga agoniseala din banii castigati de la STAT?Cu certitunine,NU.
Marean Vanghele. pe 19 Noiembrie 2018, 17:54
#4
O intrebare.
Am gasit o valiza cu cacat pe care scrie: Pentru Turnu cu stiri, pofta buna! Intrucat nu stiu unde are sediul un cunoscut mi-a sugerat s-o depun la sediul PNL= PDL pentru dl Cracea Claudiu.
Chiar penibil pe 19 Noiembrie 2018, 17:35
#3
asta cu valiza
Si cu pozele astea.

in toate tarile se intampla asa. DAR in toate. Ca de ce a impuscat ala 100 de porci? pentru ca sunt ai lui. Nu sunt ai acestui site sau ai lui Basescu. Sunt ai asociatiei de vanatoare si daca aceasta le da voie, care este problema? Cand vin macaronarii la Hotel si ies la omorat de zburatoare? Atunci nu va mai doare?

Auzi tu la ei, 3 poze amarate, o masina tunata si cateva tate. Pai nu va este mai rusine obrazului? S
Sarpe pe 19 Noiembrie 2018, 16:08
#2
Dragnea legat
Urgent legat, infractorul national, Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.