Negut Stelus - un politist corupt si prost - ne scriu cititorii.

19 Noiembrie 2018, 10:30 | 7.703 | 8
Negut Stelus - Purcelus.

Politistul a amendat un pensionar pentru ca asa a vrut muschii lui. Stelus a impartit dreptatea dupa bunul plac. Cel care trebuia sa fie sanctionat a fost protejat. Negutu a rastalmacit adevarul si a facut abuz de putere. Procesul verbal s-ar putea sa fie folosit impotriva politistului. Dobitocul a intocmit acte fara sa respecte legea. Cele scrise in procesul-verbal nu corespund cu ce a gasit la fata locului. Asa stie sa isi faca datoria un politist. Procesul verbal si tot ce a facut Negut este un exemplu de cat de corupta este Politia. Pur si simplu l-a durut in cot de tot ce reprezinta lege, respect, datorie. Negut a aplicat relatii, coruptie, spaga. Politistii sunt bugetari. Patronii politistilor sunt cetatenii. 

8 comentarii Comentează

 • #8
  Babica mondialu care stie tot pe 19 Decembrie 2018, 03:14
  Politie de kkt
  Ce este asa o noutate pentru voi ca politia face abuzuri??la turnu doar copii care au intrat in ultimii ani sint corecti
 • #7
  Fane pe 22 Noiembrie 2018, 08:00
  Da pe cine p**a mea a amendat
  Ba ragabejo daca la amendat pe tacto nu avea voie uoo sobolanilor sa va iau familia in p**a da j**uri .alceva nu stiti dacit sa latrati.muèeee
 • #6
  Noi pe 20 Noiembrie 2018, 11:00
  Cetatenii
  Si care e problema ca a dat amenda unui pensionar, daca a meritat, omul si.a facut datoria. Bravo lui ca respecta legea!
 • #5
  Noi pe 19 Noiembrie 2018, 16:23
  Cetatenii
  Sa va dea dumnezeu sanatate celor care scrietii aberatiile astea, cat de corupt si prost e acest politist
 • #4
  Ilie de la scularie pe 19 Noiembrie 2018, 13:02
  @Cetățean
  Cetățene, vezi că matale faci risipă de virgule. Le-ai cam pus anapoda rău.
 • #3
  PARASCHIV pe 19 Noiembrie 2018, 13:01
  Politist
  Voi nu puteti scrie nimic,fara sa jigniti ?Esti prieten cu el ?Asta de ce este dobitic iar tu te crezi inteligent ?
 • #2
  Florin pe 19 Noiembrie 2018, 11:55
  Senzational
  Ba da ce stire buna!
  Numai kkturi scrieti pe aici
 • #1
  Cetățean pe 19 Noiembrie 2018, 11:32
  Senzațional
  Mai scoate din cratime, mai învață niște reguli și apoi scrie, mai responsabil așa, cât să nu-i pară omului rău că te plătește pentru semianalfabestism și aberații.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.