Ultima ora: Primarul din Slobozia Mandra indeamna locuitorii sa-si taie porcii - ne scriu cititorii.

16 Noiembrie 2018, 06:13 | 6.205 | 2
Pesta porcina.

Edilul din Mandra le spune consatenilor sa-si sacrifice porcii in aceasta saptamana. Luni este prea tarziu, cei de la DSV o sa stranga toti porcii. Stefan Marinel a declarat ca, Guvernul nu mai are bani pentru despagubiri si nu se stie. Autoritatile sunt depasite total. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Craciun sarac pe 16 Noiembrie 2018, 10:21
  Deh,prostia se plateste scump
  Iar eu îndemn cetatenii din Slobozia Mandra si Plopii Slavitesti ”sa taie capul” tuturor celor pe care i-au votat pana acum.In ritmul asta nu vor mai creste si taia porci,multi ani deacum incolo.Iar la primavara poate incepe *boala vacii nebune*-*gripa aviara* si alte boli ale animalelor din gospodarii.Boli grave au intrat prin primarii si printre politicieni.Pe aia cine-i vindeca,sau...?
 • #1
  anghel pe 16 Noiembrie 2018, 07:03
  a
  banii pe porci o luati in mana de la stat

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.