ULTIMA ORA: Sunati la 112 si vine Petrache sa va plimbe cu masina.

14 Noiembrie 2018, 21:37 | 7280 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Masina Pompieri.

Petrache, comandantul de la Pompieri Turnu Magurele, face si pe soferul pentru cei care au nevoie urgenta de o masina. Cine are nevoie de o masina poate sa sune la 112 si sa solicite ajutor. Domnul comandant vine cat poate de repede si va duce unde doriti. Noi nu exageram, poate sa va confirme sotia dumnealui. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cristi pe 18 Noiembrie 2018, 09:43
#3
Toată lumea știe ce face ăsta dar cică nu au ce ii face
Băi fraților dar haideți mă să comentăm toți chiar așa ne este frică de nenorocitul ăsta să și scriem pe acest site?Oare chiar așa de lași suntem sau sa ajuns la nivelul in care chiar toți sunteți prinși in hora asta a șpăgi eu vă știu că sunte-ți mulți nemulțumiți.
Eu pe 18 Noiembrie 2018, 09:30
#2
Petrache are fini mulți la pompieri
Colegi mei l-au pus Naș sau Moșoi pe acest col.Petrache gândindu-se că poate mai scapă de el cu șpaga aia(pt că acum fac parte din familie)o mizerie de om.
Gogu pe 15 Noiembrie 2018, 12:45
#1
???
Asta este "mizilic",cum se mai spune pe la noi,el se crede împărat,la propriu,dar dacă își permite omul,de ce nu,cine îl trage la răspundere ???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.