Combinatul chimic Donau Chem poate fi repornit. Ioan Niculae si Dragnea nu vor sa gaseasca solutii pentru inceperea activitatii.

10 Noiembrie 2018, 22:22 | 8488 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Ioan Niculae se pregăteşte să repornească activitatea la combinatul Viromet Victoria. Cât despre intenţia Romgaz de "a-şi da în plată" unul dintre combinatele de îngrăşăminte chimice, mai este de discutat, de negociat şi chiar de tranşat în instanţele de judecată. După cum recunoaşte şi directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, cea mai mare parte a creanţei InterAgro de 280 de milioane de lei constă în majorări şi penalităţi la întârzierile la plată. Suma este contestată în instanţă şi după toate aparenţele nici nu ar fi suficientă pentru cumpărarea unuia dintre combinatele chimice viabile pe care le mai are Ioan Niculae. Vă prezentăm, în continuare, situaţia la zi a fostului imperiu a lui Ioan Niculae. Mai mult, aici>>economica.net

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Sfântul Așteaptă repornește CIC pe 11 Noiembrie 2018, 15:26
#7
Capetele seci nu vor înțelege niciodată
Nu există unitate și aparat de măsurat prostia la Turnu Măgurele și Teleorman.Nu vă decât reacțiile unor scelerați care înjură și jignesc niste persoane fără să le cunoască pregătirea și motivarea postărilor.Contraziceți dacă nu vă place,dar cu argumente și fapte.Până atunci,faptele și realitatea ne arată cum este condus județul și orașul.Vă este bine,sunteți mulțumiți de viața pe care o duceți?Și-a îndeplinit PSD promisiunile din campaniile anerioare? Rușine să vă fie,sclavilor PSD!
John Pesedistu pe 11 Noiembrie 2018, 12:10
#6
Sa va dea Dragnea la Mooie
Sa va dea dea DRAGNEA la mooie de turneni bashinosi si lenesi, noi cei din P.S.D., facem eforturi sa va scoatem din cacatul in care va aflati, si voi nu vreti sa munciti???Biciul pe voi, sclavi imputiti.
Mai bine pe 11 Noiembrie 2018, 11:34
#5
Platit de Liviu
Va da Craca bani sa va aberati pe aici. Nu sunteti diferiti fata de Liviu cu NIMIC. Ba chiar mai mult sunteti niste hoti mai mari. Nu va mai agitati. PSD CASTIGA IAR.

Sperante desarte la voi in redactia de chibrit.

Daca nu publici vomentariul asa cum l am scris sa va maora la intrare si sa putreziti langa pompieri.
Repornește CIC,și BUUUM! pe 11 Noiembrie 2018, 10:18
#4
Resuscitarea unui MORT în putrefacție
Dragii mei,eu înțeleg disperarea și dorința de dezinformare a unora(Nicolae și Dragnea),în a tot arunca pe piață subiectul Combinatului din Turnu Măgurele,în speranța susținerii în continuare a unor hoți în fruntea bucatelor.În schimb,nu am să înțeleg niciodată,care este ”nucleul de bază păstrat,de 200,250 de angajați”,când pentru a menține producția și a funcționa la parametrii normali și optimi,este nevoie de câteva mii.Și multe milioane de euro sau dolari pentru retehnologizare a tuturor secțiilor.Până una alta,să pună mâna și să-și plătească datoriile față de foștii angajați,după care pot umbla,în zadar,după potențialii noi sau foști angajați,dacă mai există.Să scuture și organigrama din primărie,mai găsește câțiva,buni de paznici.
Fost cadru de baza la Combinat. pe 11 Noiembrie 2018, 08:25
#3
HA. HA. HA...(vorba unui clasic in viata)
Cu ce si cu cine stimati concetateni? -1- STIE CINEVA CARE MAI ESTE STAREA TEHNICA A UTILAJELOR SI INSTALATIILOR? NUMAI VOLUMUL REVIZIILOR SI PROBELOR I.S.C.I.R. ESTE ENORM CA DURATA, COMPLEXITATE SI COSTURI!;- 2-CU CARE MUNCITORI SI SPECIALISTI SA INCEAPA ACTIVITATEA? -a)- UNII SUNT IN CIMITIR;-b)- ALTII SUNT PENSIONARI BOSOROGI;-c)- MULTI DINTRE CEI INCA APTI DE MUNCA SI CAPABILI SI-AU GASIT SERVICII IN ALTA PARTE, CHIAR DACA SUNT MAI SLAB PLATITE, DAR SUNT MULT MAI SIGURE! EU PUN O INTREBARE GREA LA CARE STIU CA NU SE VA RASPUNDE: DE ELECTROTURRIS DE CE NU ZICE NIMENI NIMIC? NU CRED CA VREO MOVILA PENTICOSTALA CONSTITUIE O PIEDICA SERIOASA!
Gica de la Scularie pe 11 Noiembrie 2018, 00:46
#2
Pt Ilie de la Sculamentarie
Banule fa ti si tu incalzirea pe tusa ca ti vine randu la bulau
Nicoleta pe 11 Noiembrie 2018, 00:43
#1
Uraasa traiasca muratura
Solutiile le vor gasi amandoi la Jilava - la dusuri
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.