Turnucustiri, sursa pentru presa centrala. KMKZ.ro - Fiul lui Dragnea, prins conducând un Lamborghini cu 320 km/h. Voi tot cu CFR-ul oprit între stații, săracilor?

10 Noiembrie 2018, 06:09 | 6236 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Valentin Dragnea.

Fiul lui Dragnea, mare pasionat de mașini scumpe și tunate, pe banii voștri, are în palmares - așa cum scrie presa locală de opoziție, cât a mai mai rămas din ea - un record de viteză de 320 km/h înregistrat pe Autostrada București-Pitești. Înregistrat de radar. Mașina: Lamborghini Gallardo SuperLeggera. Prețul: muuult, n-aveți voi treabă, că în loc să munciți ca să faceți bani de Lamborghini, mergeți toată ziua-bună ziua la proteste. Care vă place și să pierdeți timpul în tren în loc să luptați, ca neamul de patrioți Dragnea, cu statul paralel, la volanul unui Lamborghini.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Simionescu pe 10 Noiembrie 2018, 19:29
#1
Adevar
Pe ce pune mina neamul lui bombonică se alege prafu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.