Patica si Madalin sunt cei mai decenti din famiglia Teldrum. Petre Pitis - un "drogat" cu bani nemunciti.

09 Noiembrie 2018 | 7981 vizualizări | 3 comentarii
Famiglia Teldrum.
Famiglia Teldrum.

In urma scandalului "Valiza" se pot spune multe despre cei implicati. Printre cei mai echilibrati, din ce se vede in fotografii, sunt Patica si Madalin. Originea taraneasca este cea care ii tradeaza. Cei doi sunt mai retinuti pentru ca sunt jos pe scara evolutiei in famiglie. La Patica se vede cel mai bine educatia primita. Petre Pitis - "Prost sa fii, noroc sa ai" si "banii, in lipsa inteligentei, sunt periculosi".

Comentarii (3) Adaugă comentariu
2 invata sa scrii si apoi da-te cult pe 10 Noiembrie 2018, 10:08
#3
Pe bune?
Anagramat? Sti?
Peștișorul din Belina=Facultăți din Alexandria. pe 09 Noiembrie 2018, 20:54
#2
Prost și anagramat
Tu ști pe ce lume trăiești idiotule?
Facultățile false de prin Alexandria și alte orașe pe 09 Noiembrie 2018, 19:40
#1
Asta-i țara condusă de PSD
Când spui țăran,totuși,trebuie să ne gândim la un statut nobil,și o poziție onorantă din punct de vedere a unui cetățean care se pretinde onest,harnic și cu un trecut c*rat.Numai că,aceste personaje,au viețuit și învățat la umbra familiei Dragnea,toate năravurile și proastele obiceiuri,furtul și minciuna,și se cred,în mintea lor,patroni și stăpâni de oameni.Orice om sănătos și cu o oarecare educație,nu poate constata decât o proastă creștere,o aroganță,o mârlănie și o lăcomie în tot comportamentul lor.De faptul că nu au nicio pregătire,ce să mai vorbim,o știu bine și cei ce i-au pus prin funcții.Pentru că asta se dorește.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.