Foto Vila din Mamaia a jupanului, ale carei planuri apar in Teleorman Leaks.

08 Noiembrie 2018, 06:01 | 6404 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Vila din Mamaia Nord a jupanului Teleormanului.

În valiza cu documente din contabilitatea societăţii Tel Drum intrată în posesia jurnaliştilor de la Rise Project se aflau şi planurile unei reşedinţe de vacanţă ridicate la malul Mării Negre. Reporterii „Adevărul“ au reuşit să găsească construcţia, care corespunde şi în realitate schiţelor cadastrale. Mai mult, aici>>adevarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Jack si Vrejul de Fasole pe 09 Noiembrie 2018, 11:13
#6
Turneni imputiti
Toti care injurati pesedismul sunteti niste asistati sociali imputiti cu m**erile koorrrwwwee.
Ilie de la scularie pe 08 Noiembrie 2018, 17:14
#5
Vila mamaia
Majodormul la fam dragnea se numeste "sluga drăgan gică " din buzău care la trecut in acte la vila din mamaia e pe numele lui verificati actele.
Ilie de la scularie pe 08 Noiembrie 2018, 10:18
#4
Pt.Jack "Spintecătorul"
Prostovane, de proprietățile din Brazilia nu ai auzit?Voteaza-l dobitocule PSD si pe Dragnea care au frecat țara ca nimeni alții in ultimii 2ani de zile.
Cât de bine se pot spăla unii creieri pe 08 Noiembrie 2018, 09:46
#3
# 1 mai prost nu am văzut
Băi băiatule,tu nu ești decât un simplu vrej din fasole,o uscătură.Ăsta căruia tu îi dai limbuțe și îi ridici osanale,a furat gros și strajnic și din orice poziție,împreună cu cei pe care i-ai enumerat.Iar o mare parte din pradă se află tot prin afara țării,dar în proprietatea unor interpuși.Eu zic să se verifice proprietarul și să fie pus să justifice investiția,altfel,confiscarea plus suportarea rigorilor legii.Să-mi spui și mie pe unde se găsesc ”dezvoltările” țării făcute de PSD?Altfel,nu e decât un fâââs din fasole.
X pe 08 Noiembrie 2018, 09:06
#2
Ptr Vreju
Stai sa vadă lumea comentariul tău sa vezi cite puli în git I-ți iei
Jack si Vrejul de Fasole pe 08 Noiembrie 2018, 08:21
#1
Patriot
Macar domnul Liviu Nicolae DRAGNEA a aratat ca este patriot. Banii furati au fost investiti in Romania, aducand dezvoltare locala si zonala. Jegurile lui Basescu, Udrea, Bica, Videanu, au carat banii pe te miri unde. DA!Voi vota PSD, este unicul partid care a dezvoltat tara si a dat bani la oameni in plus!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.