Turris - Craiova 1-4. 5 goluri = 50 de lei.

30 Octombrie 2018, 23:23 | 6996 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Tribuna oficiala la Turris - Craiova. sursa: gsp.ro

10 lei ar fi trebuit sa coste un bilet, atat au marcat cei de la Turris. Lacomia conducerii a costat scump echipa?! Vrei ca turnenii sa sustina echipa, dar pui pretul unui bilet cat se castiga intr-o  zi de munca. Cand traiesti in lux nu ai idee cum se descurca amaratii. Saracii mananca paine, cartoful a ajuns un lux. 

Biletele la Măgurele, mai scumpe decât la Leipzig

Oficialii clubului Turris doresc să profite din plin de evenimentul prilejuit de sosirea Ştiinţei la Turnu Măgurele şi au stabilit un preţ destul de mare la bilete, 50 de lei, intrare generală. Costul este mai mare, spre exemplu, decât cel pe care fanii olteni au trebuit să-l achite pentru un bilet la Leipzig, la meciul RedBull Leipzig - U Craiova, din Europa League, nemţii solicitând 10 euro pentru un tichet.

În aceste condiţii, clubul U Craiova a decis să renunţe la jumătatea sa din încasările meciului din Cupa României, pentru ca suporterii alb-albaştri să achite numai 25 de lei pentru un bilet. Circa 250 de bilete vor avea la dispoziţie fanii Craiovei la meciul din optimile Cupei României.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
PULAKE. pe 02 Noiembrie 2018, 17:51
#10
Lui kalake-dilimake-SCATOFAGUL.
Cretinule (si ai tai frati) STADIONUL A FOST PLIN, DACA MAI ERAU CATEVA MII DE LOCURI TOATE AR FI FOST OCUPATE.
Crin pe 02 Noiembrie 2018, 07:36
#9
Sport
Mai nea gică,cine dracu te tine sa nu faci o echipă cum vrei tu ? Baga bănuți la cetatea si promovați la liga 3,niste papagal care nu au ce sa faca,nimic nu va ajuta sa va reveniți la cap
Cetățean din Zimnicea pe 31 Octombrie 2018, 20:57
#8
ASISTENTĂ SPITAL ZIMNICEA
Scrieți despre asistenta din spitalul orășenesc Zimnicea care a făcut accident vascular chiar în spital!
Fost turnean pe 31 Octombrie 2018, 18:42
#7
Prostia la ea acasa
Ma asteptam ca pe site sa apara un asa numit articol care sa faca referire la momentul de reculegere in memoria lui Ilie Balaci de la inceputul meciului, cand un imbecil injura ca la usa cortului, stire care aparuse pe net imediat dupa ce s-a petrecut, dar unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Eu as face biletul cel putin 100 de lei la care as adauga si o taxa pe prostie ca sa fie tot tacamul. Nu de alta dar asta meritati si inca ceva: nu uitati sa votati pesedeul, daca v-au facut un stadion cu teren patrat (asa se vedea cel putin la tv), sigur va vor face si metrou, ca sa nu va mai rupeti masinile in gropile din oras.
Nea Gelu pe 31 Octombrie 2018, 16:26
#6
clona saelele
Ai dreptate Fanica!A ajuns Saelele echipa orasului? Pai Cetatea ce mai e atunci? A reusit PSD-ul sa imparta si in fotbal orasul in doua pe de o parte ei Saele Turis si de o parte cei care simpatizeaza Cetatea si nu rcunosc aceasta clona!
Kalake pe 31 Octombrie 2018, 11:25
#5
Verze
Și bătuți, și ..... așa, și cu banii luați! Verzelor!
Fănică pe 31 Octombrie 2018, 09:52
#4
pentru Gică și alții
Stai puțin,în poză nu sunt decât câteva ”personalități” ale zonei(Codrea,Dinu și papagalul Macavei),câțiva foști fotbaliști plus odrasla infrctorului Dragnea.Acum sper că s-a liniștit toată lumea,nu veți mai vedea preț ridicat la bilete,și nici vreo echipă mare prin stadion.Bogda proste,altfel trebuiau să facă împrumuturi la bănci ca să cumpere bilete la următorul meci.Iar dacă se dovedește o neregulă și pe la casele de pariuri,suspendați-i pe toți,inclusiv echipa,că doar nu au jucat numai cei din tribună.Până la pariuri,sper că v-a ieșit fotbalul din cap.
Gogu pe 31 Octombrie 2018, 06:24
#3
Blat la case de pariuri
Dragnea și în fotbal face blat câștiga cu papitoiu de Mădălin la pariuri și cu zdreanta de Olguta a comandat victorie la pauză iar la final bateți, deci 1pauza 2 final cota de 50% cota sigur câștigată de băieți, și de la amariti (fraeri) a mai luat cite 50 de lei pe
adrian pe 31 Octombrie 2018, 06:16
#2
a
Nu a jucat Știința. A jucat clona PSD Craiova cu PSD Saelele. Muie PSD. Muie cuclea
gica pe 31 Octombrie 2018, 00:02
#1
care nu vine la meciurile lu Saelele
Uitati-va pe aceasta poza si nu veti cunoaste cred pe nimeni din cei de acolo!Care e legatura dintre oras si aceasta echipa bagata pe git turnenilor?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.