Echipa de fotbal Turris Oltul, restante salariale pentru angajatii firmelor lui Stefan Dragnea.

23 Octombrie 2018, 10:46 | 5.927 | 5
Printul Teleormanului.
Car Universal

Finantarea echipei de fotbal aduce restante salariale pentru angajatii firmelor lui Stefan Dragnea. In loc sa sponsorizeze echipa din profitul firmelor, printul prefera sa ia de la gura angajatilor. Restul, comentati dumneavoastra?!

5 comentarii Comentează

 • #5
  Observator pe 23 Octombrie 2018, 21:22
  mafia ruineaza
  Acelasi tipar, marca Ioan Niculae, nu i-ar mai muri altul inainte, fotbalistii de la Astra Giurgiu se lafaiau, iar salariatii de combinatele chimice nu aveau(si nici nu le au) salariile platite cu lunile!
 • #4
  Ion pe 23 Octombrie 2018, 21:01
  Holera roșie
  Să se recupereze prejudiciul lui Dragnea și vor fi bani pt.UCL.
 • #3
  gica pe 23 Octombrie 2018, 17:44
  saele
  echipa se numeste vointa saelele si nu au nimic cu Turnu!
 • #2
  Liviu. pe 23 Octombrie 2018, 17:36
  Cum ar fi normal.
  -Echipa de fotbal sa fie finantata de Consiliul local-ca institutie, sau:- sa fie finantata si de alte firme cu venituri mari, ca de exemplu: firmele lui Cracea, ale lui Codrea (toti Codrea), Rustic, Victor, Teica, Tilea, Tanasa si altii pe care eu nu-i stiu. Aceasta echipa nu-i a PSD si nici nu trebuie sa fie a vreunui partid!
 • #1
  adrian pe 23 Octombrie 2018, 11:50
  a
  Mai mult circ, mai putina paine. Are jupanu' grija de colesterolul angajatilor. grin

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.