Zvon - Tăpurică tepuieste echipa!

17 Iunie 2010, 22:04 | 1377 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal

Cred că una din cele mai productive unelte ale vieţii din mass-media o reprezintă zvonurile.
 
 Zvonurile sunt câteodată informaţii adevărate, de multe ori zvonurile confirmă zicala din bătrâni, care spune că nu iese fum fără foc. Cu ocazia scandalului legat de meciul de baraj pentru promovare în divizia C, mai mulţi jucători şi membrii din conducerea clubului, ca şi cei din apropierea echipei,  au început să vorbească despre domnul Tăpurica Dan, delegatul echipei, care ar dijmui banii cuveniţi jucătorilor. Se spune că acest domn este ţinut în braţe de conducerea primăriei, el nefiind dorit de preşedintele Catană şi de majoritatea jucătorilor. Domnul Tăpurica a dorit de mult timp să fie "vioara întâi" la echipă, el fiind acela care, împreună cu Zariosu, au reuşit îndepărtarea domnului Vitiuc, prin efectuarea a 4 schimbări într-un meci din  etapa a doua.
 
 Acum câteva zile a apărut scandalul cu legitimarea unui jucator care nu avea drept de joc la Turris în meciul de baraj cu CS Şopot, campioana judeţului Dolj. Din cauza faptului că un  jucător al echipei turnene a jucat în campionatul  diviziei C la echipa Triumf Barca şi nu avea drept de joc în meciul de baraj. FRF a judecat contestaţia făcută de echipa CS Şopot şi i-a dat câştig de cauză acesteia. A doua zi, contracontestatia depusă de echipa noastră, a determinat Comisia de Apel să menţină rezultatul de pe teren si să-l suspende pe jucătorul în cauză 2 ani, pentru dublă legitimare.
 
 Jucătorii şi cei din jurul echipei au bănuit că jucătorul respectiv a fost introdus voit ca să se piardă meciul la masa verde. Principalul suspect a fost Tăpurica. Dezamăgirea fiind foarte mare, tinerii jucători au început să critice activitatea domnului Tăpurica. Ei au spus că de multe ori primele care trebuiau să le primească erau mai mici decât ceea ce li se spusese anterior. Jucătorii erau siguri că domnul Tăpurica le oprea din bani. O altă acuzaţie adusă domnului Tăpurica este aceea că, din cauza sa oamenii de afaceri nu vor să sponsorizeze echipa. Ei nu doresc ca domnul Tăpurica să oprească bani.
 
 Sperăm ca cei din conducere să facă lumina în aceste acuzaţii şi, în cazul în care se confirmă să ia măsuri drastice. Un asemenea delegat nu mai trebuie să rămână la echipă.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
tau pe 09 Martie 2012, 19:04
#3
toamna se mirlesc Cprele.
tot ce se spune de tapu e adevarat.am lucrat mult timp inpreuna.si nimeni nu stie mai multe ca mine de tapu.care nu a lucrat cu el in domeniul fotbal sa taca. cool smile
razvan pe 05 Ianuarie 2011, 16:24
#2
minciuna
confused confused confused confused confused confused tongue laugh tongue laugh tongue laugh long face long face long face snake snake nu e adevarat
salica pe 19 Noiembrie 2010, 02:39
#1
tapurel
tapurel a furat multi bani de la echipa de fotbal, si mohanu stie acest lucru, dar nu zice nimic.ce sa le faci, cum e tapurel, e si mohanu .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.