Vin chinezii! Mohanu dixit.

17 Iunie 2010, 21:34 | 1152 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 În emisiunea săptămânală de la radioul local, primarul Mohanu a făcut promisiuni peste promisiuni.

Hidrocentrala de la Islaz o fac chinezii, Parcul industrial, chinezii, magazin en-gros, chinezii, o să se numească Turnu-Măgurele "LITLE CHINA TOWN". Evident că acestea sunt basme, e caraghios ca o provincie chineză cu 68 de milioane de locuitori să vină să investească într-un judeţ cu câteva sute de mii de locuitori. Domnule Mohanu, nu mai risipiţi bugetul local cu cheltuieli inutile, precum semafoarele, investiţi bani în lucruri utile.

Nu chinezii ne vor rezolva problemele oraşului, ci administraţia locală. Dacă dumneavoastră, în 14 ani de mandat, nu aţi reuşit să urniţi lucrurile în privinţa Parcului industrial, apoi or să vină chinezii să facă asta. Atunci de ce mai staţi la primărie, plecaţi acasă cu oamenii de-acolo, lăsaţi să vină un primar chinez să  administreze el oraşul. Ce nevoie mai avem de o administraţie care nu e în stare să facă profitabil bacul? Va mai amintiţi promisiunea electorală în privinţa dării în funcţiune a Parcului industrial? Susţineaţi că în acest an va fi gata. Nu numai că nu e gata, dar nici măcar nu se ştie locul unde va fi construit. Primul amplasament a fost prost ales, apa aflându-se la adâncime mică astfel încât nimeni nu ar fi construit pe un teren instabil. Infrastructura parcului industrial trebuia de mult timp făcută, acum e foarte târziu pentru aceasta.

Din ceea ce aţi spus, am înţeles esenţialul: vin chinezii şi rezolvă tot. Dar dumneavoastră, domnule Mohanu, ce faceţi?

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
gigi pe 18 Iunie 2010, 10:54
#1
sa vina chinezii
Buna intrebarea \\\"dumneavoastra,domnule Mohanu,ce faceti ! \\\" Pai nu se stie sau mai bine zis nu se vede,NIMIC !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.