Politistii, infractori imbracati in uniforme. Filmati cand interactionati cu angajatii Politiei.

16 Octombrie 2018, 07:25 | 4900 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia.

Atat timp cat infractorii sunt oameni de elita, politistii nu isi fac treaba. Se vede cu ochiul liber, nu e nevoie de cine stie ce pregatire si aparatura pentru a observa cata hotie este in aceasta zona. De la cei apropiati de comandant la cei din strada, toti politaii cauta sa castige cate ceva de pe urma infractiunilor comise de hoti  sau de smecheri respectabili. De la aranjarea dosarelor, abuz in serviciu, spaga, etc, politistii stiu sa isi faca meseria. Daca se intampla sa aveti de-a face cu Politia ideal ar fi sa-i inregistrati pentru ca nu se stie cum evolueaza cercetarea si din victima este posibil sa ajungeti agresor. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
R F G pe 16 Octombrie 2018, 21:34
#2
Eeeee !!!
Sa vezi cum parcheaza uni.iii.. masinile pe interzis pe centru ( independentei ) si 1 Mai pe dreapta si se fac ca nu ii vad + la parc la G.uri unde ete interzis pe dreapta.
. pe 16 Octombrie 2018, 09:58
#1
Prieten cu un polițist
Felicitări poliția Turnu, fiți tari baieți, nu va lăsați intimidați de niște infractori care scriu pe acest site ordinar, de căcat
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.