Turnucustiri va prezinta dovada coruptiei politistei Cirstea Maria Diana.

12 Octombrie 2018, 21:47 | 7077 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Porc bolnav.

Un taran are o gospodarie in camp. In timp ce se plimba prin gospodarie a gasit un porc bolnav, el neavand porci. Tinand cont de tot ce se intampla cu pesta porcina africana, taranul a sunat la 112. Cei de la 112 l-au directionat catre Politie. Au venit 3! agenti de Politie ca sa vada porcul. Politistii i-au zis taranului sa dea drumul porcului. Taranul a zis ca nu-i da drumul pana nu vin specialisti sa vada ce e cu porcul. Tot taranul le-a spus ca porcul este posibil sa fie de la o stana. Ciobanul sau porcarul respectiv are porci multi si ii tine slobozi pe tot campul, fiind riscul sa se imbolnaveasca de pesta de la porcii mistreti, plus ca produc pagube.

Politistii au facut rost de nr de telefon al porcarului si l-au sunat. A venit ciobanul si-a luat porcul si a plecat fara sa fie intrebat nici de sanatate( o sa revenim si cu acest mister). In schimb, gospodarul care a sunat la 112 s-a ales cu proces -verbal. Iata ce scrie: " Susnumitul a apelat SNUAU 112 fara motiv, alertand fals agentii de interventie". Politistii au gasit la fata locului ce li s-a spus la 112. Deci nu a alertat fals. De ce a fost avertizat gospodarul. Daca gospodarul nu era gasit vinovat de politisti, acestia trebuia sa faca ditamai dosarul despre porc si sa amendeze ciobanul pentru ca nu isi tine porcii inchisi. Agentii de interventie trebuia sa alerteze autoritatea veterinara pentru ca ei nu sunt competenti in domeniul asta. Uite asa se imprastie pesta porcina, de catre  autoritati incompetente si corupte. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.