Alerta!! Turnu Magurele - Cotetele dintre blocuri, pericol la siguranta locatarilor - ne scriu cititorii.

09 Octombrie 2018 | 6021 vizualizări | 8 comentarii
Cotetele dintre blocuri.
Cotetele dintre blocuri.

Acum încă se lucrează pt câteva garaje, suntem sufocați in aceasta zona. De azi dimineață de la ora 8 se lucrează la 3 garaje! 20 de garaje ocupă loc pt 40 poate , având in vedere ca acest bloc are f multe scări si aproape fiecare fam are cel putin o masină! Sa ne ferească Dumnezeu de incendii sau cutremur ! Eu am fost plecată in vacanta si când am venit locul pe care parcam de 8 ani , pt ca ne pastram fiecare din bun simt , locurile , l-am gasit licitat si ocupat de un alt vecin care cu nonșalanță mi-a zis ca nu mai pot parca acolo pt ca este locul lui pt garaj !

Comentarii (8) Adaugă comentariu
gigi pe 13 Octombrie 2018, 18:25
#8
garajele, o tampenie
intr-un oras civilizat nu exista asa ceva. dar fiind in catunul turnu magurele, se poate orice!!! arata groaznic, parca am fi in ghetourile din ferentari!!! si plus de asta, ocupa mult spatiu aceste !!!!
Un vecin bun pe 11 Octombrie 2018, 08:48
#7
Garaje construcție sufata
Vedeți ce se întâmplă acum cu tehnologia!Care era situația dacă exista și acum treizeci de ani când le întindea Manciu pe doamne prin patiseria care se afla unde este acum Catena.(G)
#cineva pe 10 Octombrie 2018, 18:26
#6
pt” cineva”
Stimata doamna atunci cand ați revenit din concediu locul dvs. de parcare nu era” ocupat”, a fost închiriat cu forme legale de un locatar .

In ceea ce privește “ cotețele” care se construiesc tot in loc*ri închiriate si cu forme legale,nu putem spune decât ca ne place exprimarea(se vede ca reprezentați zona rurală).

Dvs.aveti un garaj in toată regula...dar...deh...ne orbește invidia.

Mintea odihnita rulează in gol.

Zi frumoasa!
Cineva pe 10 Octombrie 2018, 17:14
#5
Cotete
Sa ii futem in gat pe cei din primarie in mileniu trei facem baraci intre bolc*ri unde sunt parc*ri pt copii dm primar si mai spui ca nu ati aprobat acum10 ani cand am vrut sa inchiriez au spus ca nu se poate ca nu este spatiu suficient uuuaaaaaa rusine sa va fie jigodi de oameni
Eu pe 10 Octombrie 2018, 10:49
#4
Construcții ilegale
Niciun loc nu a fost licitat. Asta este o minciuna scoasă de cei care si-au construit garaje.Au fost simple cereri pe care le-a aprobat primarelul.Insa cel care l-a influențat sa aprobe aceste coverci este analfabetul de Cone Cornel care va încasa lunar o chirie modica,stricând aspectul orașului.Ceea ce este anormal este faptul ca ei au primit aprobare pentru copertine,in realitate au făcut construcții închise.Stau si ma întreb de ce consilierii din opoziție nu iau atitudine.Cum pot sa tolereze asemenea ilegalitați.Ei nu știu ce au votat?
Mihai pe 10 Octombrie 2018, 08:42
#3
Rezultatele conducerii PSD
Ceea ce a făcut primăria cu aceste garaje,construite făra a respecta proiectele initiale,pentru care au fost aprobate,nu au făcut decăt să dezbine până la ură pe vecinii din fiecare zonă a orașului.Acum vedem adevărata viziune a autorităților,împreună cu disperarea de a mai face ceva bani pentru o parte din puturoșii ce se află prin primărie.
Altcineva. pe 10 Octombrie 2018, 07:22
#2
Pentru #1.
Neicusorule, se vede ca esti unul dintre cei in cauza. Ia spune, bai democratule, unde ai mai vazut tu intr-o tara civilizata ca in vecinatatea bloc*rilor sa se construiasca magazii-garaje?? Onor Primaria nu a constatat inca faptul ca sunt foarte multi cetateni care SI-AU CONSTRUIT GARAJE LA BLOC, PE CARE LE FOLOSESC CA MAGAZII IAR MASINILE LE PARCHEAZA TOT IN FATA BLOCULUI? ALT ASPECT CARE DENOTA TOTALA IMBECILITATE A UNOR NEGUSTORI (VEZI STRADA PRAPORGESCU), CARE, DESI ORASUL ESTE MIC, VIN BOIERII CU MASINILE LA SERVICIU SI OCUPA PRACTIC TOATA STRADA, IAR CLIENTII CARE VOR SA CUMPERE CEVA NU POT SA OPREASCA MASINA CAT MAI APROAPE DE MAGAZIN. ORAS SI TARA IN CARE TREI SFERTURI DINTRE CETATENI SUNT NISTE CRETINI! (vezi prezenta la Referendum)
Cineva pe 10 Octombrie 2018, 01:02
#1
Cotete
De masinile abandonate ati avut loc sa parcati...acum nu mai aveti de cotete!!!Cred ca ati “inghetat” cand ati venit din concediu si v-ati gasit locul “ocupat”!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.