B(arosani)oschetari din Turnu circula cu copilul pe locul din fata - ne scriu cititorii. Pintoiu, un papagal corupt - ne scriu cititorii.

06 Octombrie 2018, 21:34 | 6156 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Pintoiu.

Multi asa-zisi barosani isi pun copilul pe locul de langa sofer. Am vazut unul cu un copil de cativa ani cum il tinea in brate la volan si asta pe o strada principala din oras. Politia Turnu permite asemenea fapte fiindca aici se poate orice. Smecherii trec pe langa Politie, cu copilul in fata,  fara sa fie sanctionati, mai mult se saluta reciproc. Fratii Codrea sunt unul dintre exemple. Prieteni cu Stefan Dragnea isi permit sa faca pipi pe Politia Turnu. Pintoiu este prieten cu fratii Codrea si nu poate sa ii sanctioneze. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Pipi pe 14 Decembrie 2019, 15:22
#6
Taran
Pințoiu pizdi
2si15 pe 08 Octombrie 2018, 21:35
#5
urmeaza!
nu mai dureaza mult!
Fiecare pe 08 Octombrie 2018, 19:41
#4
Cum îl duce capu
Toată poliția rutieră din Turnu Măgurele este în ograda clanului Codrea, sunt la mina lor,ii are filmați pe fiecare,va spun eu care lucreaz la clan

Ce face serviciul secret al MAI?
Cristi pe 08 Octombrie 2018, 08:55
#3
Adevarat
Cum sa nu intoarca capul pintoiu cand este nelipsit de la petrecerile familiei codrea,adi codrea este nasul lui cristi opreanu,dar nu este de vina de cat comandantul politiei domnul ene,aceasi vina o are si domnul inspector sef,dar va fi greu ca cineva sa mai poata face ceva pentru Tr Magurele,este deja un oras pierdut.
., pe 07 Octombrie 2018, 16:24
#2
.
Ce arătare
Prostul epatează întotdeuna pe 07 Octombrie 2018, 04:20
#1
Dacă ăștia sunt șmecherii orașului,trăim în junglă
Puțintică răbdare,va veni jetul de pipi și din cealaltă parte.Așa cum roata se-nvârte și invers,și vântul bate,când din față,când din spate,din stânga sau din dreapta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.