Homosexualii au distrus orasul, combinatul si au trimis copiii peste hotare.

01 Octombrie 2018, 06:04 | 5923 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Fostul restaurant Modern.

"Homosexualii" sau bulangii reprezinta cea mai mare problema a orasului.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Marin Costinescu. pe 06 Octombrie 2018, 07:38
#13
Stimate "eu".
Dta votezi cum vrei si cum intelegi, dar DE UNDE STII CA MAMAIA DE LA ODAIA NU INTELEGE?! In raspunsul dtale te referi numai la observatia mea despre buletinul de vot, nu si la cea referitoare la Constitutie. De altfel, nici raspunsul la problema buletinului de vot nu este multumitor; pe buletinul de vot sunt scrisi MAI MULTI CANDIDATI SI, IN MOD SIGUR PE CEI MAI MULTI NU-I CUNOSTI. S-AR PUTEA SA AI INCREDERE INTR-UNUL DE LA COADA LISTEI, VOTEZI LISTA SI VA FI ALES UN "PULICA FRANARUL" CARE ESTE MAI IN FATA. HAI SA FIU MAI CONCRET: LA ALEGERILE LOCALE, PE LISTA CU CANDIDATII PNL PROPUSI PENTRU C.L. TOTI PE CARE II CUNOSC SI AM INCREDERE AU FOST TRECUTI LA INCHEIEREA PLUTONULUI, SI, DUPA NUMARUL DE VOTURI OBTINUT, AU IESIT PRIMII, PRINTRE CARE SI LEPADATURI ORDINARE SI HOTI CA RAPOSATUL SORIN DUMA (fie-i tarana usoara!). In incheiere, te sfatuiesc sa te duci la vot, sa zici "DA!!!!" si s-o termini cu antidragnisme-CARE IN CAZUL DE FATA NU AU NICI IN CLIN, NICI IN MANECA CU RESPECTIVUL!
tot eu pe 05 Octombrie 2018, 13:48
#12
pentru Marin Costinescu
Ziceţi că INTREBAREA SE REFERA LA O HOTARARE A C.C.R.. Eu n-am văzut aşa ceva în cuprinsul întrebării din buletinul de vot. Cred că nu vorbim despre acelaşi buletin de vot. Dacă eu, care ştiu să folosesc internetul, nu mă pot lămuri la ce modificare a Constituţiei se referă întrebarea, ce pretenţii să am de la mamaia care nu le are cu tehnologia???

La alegeri scrie numele candidatului pe buletinul de vot, nu sunt anonimi ca la referendumul ăsta. grin
Marin Costinescu. pe 04 Octombrie 2018, 16:59
#11
Draga "eu".
Nu ai dreptate, NU VOTEZI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA! INTREBARE SE REFERA LA O HOTARARE A C.C.R. PE CARE DACA O CITESTI TE LAMURESTI. DUPA DTA NICI CONSTITUTIA NU TREBUIE VOTATA DACA BULETINUL DE VOT NU CONTINE INTREGUL TEXT AL EI! DE ASEMENI, SI LA ALEGERI NU TREBUIE SA MERGEM DACA NU-I CUNOASTEM PERSONAL PE TOTI CANDIDATII PARTIDULUI PREFERAT INSIRATI PE LISTA! ASA CA, LASA-TE DE GLUME! ITI SPUN EU: DACA SUNTEM DE ACORD CA PRIN FAMILIE SA SE INTELEAGA UNIUNEA LIBER CONSIMTITA INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE. DECI NU ESTE OBLIGATORIU CA ACEASTA UNIUNE SA FIE OFICIATA NICI DE PRIMAR, NICI DE PREOT. MATA NU STII CA IN LEGISLATIA NOASTRA ESTE PREVAZUT"CONCUBINAJUL" ?
eu pe 04 Octombrie 2018, 13:34
#10
Eu nu votez în necunoştinţă de cauză!
Adevărul este că n-am înţeles rostul referendumului, nici nu ştiu ce votăm. Nu scrie nicăieri pe buletinul de vot că este despre familie.
Curtea Constitutionala. pe 04 Octombrie 2018, 11:09
#9
Stimati homosexuali si lesbiene.
Voi nu ati inteles rostul acestui referendum; IN NICI UN CAZ NU VETI AVEA DE SUFERIT! PUTETI SA VA REGULATI CUM DORITI, NU VETI PATI NIMIC, ONANISTII DIN (M)UE VEGHEAZA SI VA APARA. In concluzie, adriene, MUIE TIE!
Marin Costinescu. pe 03 Octombrie 2018, 10:48
#8
De acord cu L.O.
Nu trebuie sa ne mire nimic din ceea ce se intampla, se gandeste si se hotaraste in cele mai mari forumuri politice ale lumii. Una dintre marile lor preocupari este modul cum se reguleaza oamenii si daca este democratic sa te regulezi barbat cu barbat, femeie cu femeie, sau oameni cu animale. DUMNEZEU I-A CREAT PE ADAM SI EVA CU SCOPUL DE A DA NASTERE LA ALTI OAMENI, LUCRU VALABIL SI PENTRU ANIMALE SI PLANTE. EU ZIC S-O TERMINAM CU FILOZOFIA TAMPITA SI SA HOATARAM CA ESTE LOGIC CE A FACUT DUMNEZEU.

NOTA: IMBECILITATE MAI MARE DECAT CEEA CE SE AFIRMA IN TITLUL ARTICOLULUI, N-AM INTALNIT PANA ACUM! DOAMNE IARTA-I!
Liviu Olteanu. pe 03 Octombrie 2018, 07:22
#7
Stimati cetateni.
Referendumul pentru definirea familiei NU ESTE AL PSD SI NICI AL ALTUI PARTID POLITIC, CI AL CREDINTEI CRESTINE-SI NU NUMAI-ASA CA NU VA MAI LUATI DUPA INDEMNURILE LA BOICOT LANSATE DE NISTE DEMENTI SI DEXASATI PSIHIC SI MERGETI MASIV LA VOT SI SPUNETI "DA"!!!!!"MARII JURISTI" CARE POMENESC DE ANUMITE PREVEDERI ALE ALTOR LEGI, NU STIU CA ACELE LEGI NU SUNT SUPERCONSTITUTII SI CA SCOPUL ACESTEI ACTIUNI ESTE SA DEA O FORMULARE PRECISA SI CLARA UNEI PREVEDERI CONSTITUTIONALE IMPRECISE. DECI-SA MERGEM LA VOT!
Primcipesa MARGARETA. pe 02 Octombrie 2018, 17:48
#6
Draga "adrian"
Daca afirmi ca "daddy"(??) este homosexual, sa credem ca te-a ....homosexulit si pe tine?? Ce, nu ti-a placut?
eu pe 02 Octombrie 2018, 13:46
#5
Bani aruncaţi
Eu nu merg la vot la referendum pentru că acest referendum este inutil, aruncându-se banii publici degeaba. Scrie în Codul Civil clar că căsătoria este între un bărbat şi o femeie, nefiind nevoie să scrie şi în Constituţie. Oamenii de rând care cunosc legea nu se prezintă. Se duc la referendum doar cei care habar n-au de lege şi se lasă manip**aţi de propagandă.
Gigel cu nevastă și copii pe 01 Octombrie 2018, 19:46
#4
Referendum pentru proști
Acum am înțeles și scopul referendumului.Tot homosexualii și lesbienele din Turnu Măgurele au distrus Casa de Cultură,Cinematograful Flacăra,Biblioteca Municipală,a gonit investitorii și au pus pe butuci industria și întreg mediul de afaceri.Și tot homosexualii au pus pe fugă tinerii,care au plecat pe unde au putut,ca să nu mai audă de PSD și Dragnea.Câtă ticăloșie să aduni,ca să-l poți susține și să-l mai aperi pe Dragnea,un in infractor dovedit,puscăriaș în devenire.Sau fugar.Citiți,așadar,Codul Civil din 2018,și vă veți lămuri de înșelăciunea și diversiunea,pusă azi pe tapet de către PSD.
Lola pe 01 Octombrie 2018, 09:29
#3
HEHE
Nu aveti idee ce cotaiala e in primărie si anexe. Așa se fac angajările. Pe cu**araseala.
Bake Rolls pe 01 Octombrie 2018, 08:52
#2
Banii si puterea le-au luat mintile
Daca homosexualii au facut toate astea,atunci conducatorii orasului,cei din familiile traditionale,si-au schimbat nevestele cu amantele,si impreuna cu alte doritoare de sex pentru functii,conduc structurile statului(nu pe cel paralel).Cwuvele si-au facut intotdeauna simtita prezenta,la toate nivelurile.Si asta se vede.E lafel de valabil si pentru baieti.
adrian pe 01 Octombrie 2018, 08:38
#1
a
Deci daddy e homosexual. Muie PSD!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.