Cupa Romaniei - Turris a apucat cu Universitatea Craiova.

28 Septembrie 2018, 21:03 | 4545 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Suporteri olteni.

Speram ca echipa locala sa faca o figura frumoasa si sa elimine echipa fanion a Baniei. Se asteapta o atmosfera de zile mari. Suporterii olteni si-au anuntat prezenta in numar mare. Speram sa fie o atmosfera civilizata. Conducerea clubului turnean trebuie sa se pregateasca serios, pentru ca nu se stie ce-o sa fie. Ce-o sa fie, ce-o sa fie...O sa fie .....!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ps pe 30 Septembrie 2018, 23:56
#1
Cupa
Echipa pe care Turris-ul o va întâlni în cupă este o clona psd-ista înființată de Olguța care în mod fraudulos folosește denumirea,imnul și culorile Craiovei Maxima. In urma cu puțin timp c*rtea de apel Timișoara a tranșat în mod categoric războiul pe seama palmaresului in favoarea echipei lui Mititelu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.