Socant! Profesor de matematica, acuzat ca si-a agresat sexual eleva minora.

15 Septembrie 2018, 00:54 | 7773 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Profesor.

Acuzații de agresiune sexuală într-o localitate din Teleorman. Tatăl unei fetițe de clasa a VIII-a acuză profesorul de matematică al copilei că s-a purtat într-o manieră nepotrivită cu aceasta.

Agresiune sexuală în biblioteca școlii

Totul s-a întâmplat miercuri, în biblioteca școlii din satul Prundu, comuna Lunca. Acolo, profesorul de matematică ar fi îmbrățișat-o pe fata de 14 ani, în momentul în care sorta manualele.

Copila le-a povestit părinților întâmplarea, iar cei din urmă au anunțat poliția.

”În ziua de 12 septembrie, polițiștii din cadrul secției de Poliție Lunca au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani care a reclamat faptul că fiica sa minoră a fost agresată de un profesor al școlii din localitate. Fata, în vârstă de 14 ani, în timp ce se afla în biblioteca școlii, ar fi fost îmbrățișată, cuprinsă cu brațul peste umeri de un profesor”, a declarat pentru trnews.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

În cauză s-a întocmit dosar penal

Profesorul acuzat este dascăl din anul 1992. Până acum, acesta nu-și recunoaște fapta și nu se consideră vinovat de nimic.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru agresiune sexuală, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

sursa: trnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
pt vaxile idiotul pe 25 Septembrie 2018, 16:43
#13
vaxile
Invoci apucături pe care domnul mare profesor le are dar nu le comunicati in presa !Este si homosexual ? Domnilor asistenti medicali, cumnati si fratelo cu domnul Calin, chiar nu puteri sa -l ajutati pe...cumnatul Nutica Prostica Dinca, sa va ajute ! Simona .....ce zici de chestia asta ?
Vaxile. pe 22 Septembrie 2018, 18:07
#12
Nu se intelege nimic din articol.
- Daca a luat-o peste umeri, insemna viol? Nu stiu cine este scest profesor, dar trag concluzia ca pe cei care dati un nume si spuneti ca este dezaxat sexual, V-A REGULAT?
pt vasile tampitul pe 18 Septembrie 2018, 15:42
#11
agramatical
tampitule, unde ai facut tu scoala de pui cratima la 'de-o"!M-ai convins ca ai facut scola la ff ( daca stii ce inseamna ) sau pe la Alexandria la o facultate privata APROOO, stii cat face 1 la puterea 100 ? IDI
Vasile pe 18 Septembrie 2018, 08:46
#10
pentru ...tizul cel idiot
Înainte să-mi reproșezi mie ceva, uită-te la felul cum scrii tu. Ce rău ți-a făcut biata ortografie a limbii române de-o chinui așa? Acum pe bune, mă poți lămuri și pe mine asupra unui aspect? Pe tine te-a fătat doamna mă-ta idiot de-a gata, sau ai făcut c*rsuri la seral?
vasile pe 17 Septembrie 2018, 21:17
#9
pt vasile
Dupa cum scrii, cu siguranta esti profesor ! Nu-i asa mitica ?
Vasile pe 17 Septembrie 2018, 13:51
#8
Pentru t
Dar tu de unde știi tu asta boule? Te-ai dat cumva drept minoră pe net și și-a dat cumva profesorul Călin vreo întâlnire? Marș fix în p***da mă-tii de idiot congenital!
t pe 16 Septembrie 2018, 15:18
#7
rusinos.
Rusinos ce se întâmplă cu marele profesor, calin de la unirea . Întrebări ce le scrie elevelor lui pe net si la ce ore ? Cumva nu se numeste pedofilie ? Rusinos !
Inspector pe 16 Septembrie 2018, 14:24
#6
Amanata lui Culea
Asta a preluat-o pe koorweta lui Culea, Monica Kooman
Fost Inspector pe 16 Septembrie 2018, 08:22
#5
Fane Gaozaru
Este vorba de amantul lui Gherghe, Fane Gaozar, pipaie, boolanese si foote tot ce misca in scoala.
TWC pe 15 Septembrie 2018, 22:10
#4
ptr #1
BOULE !!! Calin Mihai este profesor la lic. Unirea nu la Prundu la RUDARI. IL cunosc ff bine, asa ca ai fact confuzie pitpalacule. Sau poate sa nu fie coincidenta de nume cu alt profesor din Prundu si atunci SCUZE. Daca NU atunci esti PROST RAU NENE. LOL
fram pe 15 Septembrie 2018, 12:03
#3
scoala a devenit bordel
asa se intimpla daca invatmintul este in colaps fiecare vine inbracatr sumar si ostentativ si angajarea aunora fara studii
. pe 15 Septembrie 2018, 10:31
#2
.
Pai Calin Mihai este profesor la Prundu ?

Calin mihai p3dofilul incostient pe 15 Septembrie 2018, 07:53
#1
Paguba
Din cate am inteles de la fostele lui eleve, domnu Calin Mihai era pedofilul scolii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.