Procurorii din Turnu il ancheteaza pe Dragnea. Foto Tunurile jupanului se vad din satelit.

13 Septembrie 2018, 11:13 | 6500 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Oamenii legii din Turnu sunt recunoscuti pentru exigenta, pregatirea, si, mai ales,  coloana vertebrala de care au dat dovada de-a lungul unor cariere model.

Modul in care au fost ridicate mai multe constructii pe insula Belina este cercetat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Turnu Magurele. Este vorba despre locul unde presedintele PSD, Liviu Dragnea, se relaxa si isi aducea amicii pentru partide de pescuit.

Mai multe imagini descarcate de pe aplicatia Google Earth sunt probe in Dosarul Belina, in care au fost trimisi in judecata fostul vicepremier Sevil Shhaideh, fost secretar de stat in cadrul MDRAP, Adrian Ionut Gadea, fost presedinte al CJ Teleorman si mai multi functionari.

Aceste imagini dezvaluie faptul ca acolo au fost ridicate mai multe constructii - vila, doua pontoane, foisor - destinitate relaxarii si pescuitului.

Potrivit DNA, Liviu Dragnea ar fi fost principalul beneficiar al acestor amenajari, iar insula Belina era locul unde acesta venea alaturi de prieteni sau colegii de partid.

Mai mult, aici - ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Flo pe 13 Septembrie 2018, 23:39
#3
Psd = mizerie
MUIEEEEEE PSDDDDD
o pe 13 Septembrie 2018, 13:41
#2
t
cat a furat dragnea si piticu cuclea se vede de pe luna
Dipareti,nemernicilor,cu tot cu prostii care va-nconjoara pe 13 Septembrie 2018, 11:38
#1
Judecata de azi,nu cea de apoi
Numai un tampit,un prost informat si un lingau,mai poate crede ca amenajarea si furtul prin influenta si fals,din Belina,Seaca,nu sunt ale lui Dragnea.Dar atunci,ale cui sunt,ale lui Pitis?Hai sa fim seriosi,ca devenim penibili si de necrezut,de catre cei ce inca mai au ceva minte prin cap.Inclusiv piticul Cuclea,ocupa o functie publica,nu pentru comunitatea care,,l-a ales,,,ci pentru o gasca de hoti si incompetenti de la varful statului.Nu-i mai credeti pe toti niste limitati,lafel ca cei de care v-ati inconjurat.Soseste c*rand si vremea in care veti raspunde de tot ce ati furat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.