Cone si Cocosila devalizeaza Local Urban. Danut Cuclea este complice - ne scriu cititorii.

10 Septembrie 2018, 11:40 | 6714 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Municipiul Turnu Magurele a ajuns pe mana unor neispraviti. Hotii au pus mana pe oras si il storc de resurse.

Local Urban este locul unde se dau tunuri de tot felul. Cone si Cocosila au pus stapanire pe societatea primariei Turnu Magurele si o devalizeaza. Pe langa cei doi, toti sefuletii fura tot ce se poate. Exemplu: motorina, piese de schimb pentru tractoare ajung la asociatia agricola a lui Cocosila.

Vidanja lucreaza numai in interesul particular al sefilor. Vidanjarea aduce bani multi, nu se inregistreaza nimic in acte. Cand ai bani si putere poti sa musamalizezi chiar si accidente auto. Baiatul doamnei Cocosila s-a rasturnat cu masina pe drumul Portului( venea de la Briza). Audi-ul a fost luat pe platforma si dus in curtea de la asociatia agricola. Dimineata a venit Politia Turnu Magurele si a musamalizat accidentul.  Danut Cuclea stie toate astea, dar inchide ochii pentru ca cei doi sunt agenti electorali de mare valoare. Cum se impart banii, numai procurorii ar putea sa ne spuna. Deocamdata sunt la putere. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Limba romana de Turnu pe 13 Septembrie 2018, 09:05
#15
OPORTUNISMUL UMPLE RANDURILE PSD
Si ca impact,dar si ca valoare si insemnatate,ramai doar un PUNCT.Incarcati de minciuna,lins si duplicitate,faceti tot ce va sta in putinta ca sa suprvietuiti prin mocirla ce a inundat viata romanilor.
Garaj pe 12 Septembrie 2018, 23:50
#14
Psd
Toate javrele CIUMEI ROSII AU GARAJE IN PARCAREA Y5,Y6 SI Y7 DIN SPATELE BLOCURILOR. NUMAI MILOGI SI CURVEEE, PROSTUL ALA DE E SEFUT PE LA PIATA, SIMI, PROCURORI ......PRIMARIE DE KKT....
Florin pe 12 Septembrie 2018, 23:45
#13
Psd
MUIIIEEEEEEEE PSD !!!!!!
. Punct. pe 12 Septembrie 2018, 17:23
#12
Nu esti tu ilie.....
ilie-i mort!Ca esti la fel de idiot, este adevarat, dar tu nu stii germaneste.( e drept, nici el nu stia) Bai, boule, tu esti "Turnu cu stiri" -putregaiul presei romanesti.
Anghel Laurentiu.( nu #8) pe 12 Septembrie 2018, 14:12
#11
Lui #9.
Si prosti sunt cei care finanteaza acest site!
Ilie de la scularie pe 12 Septembrie 2018, 10:35
#10
@ punct
O fi cum spui tu, dar votacii PSD-ști chiar sunt idioți. Cam ca tine așa. Dacă era cum spui tu, orașul așta nu arăta ca o comună cu bloc*ri. Mă, tu semeni cu Potemkin. Numai ăla crea sate - iluzii atât de credibile pentru Țarină. La fel faci și tu, încercând să vinzi cioara drept porumbel. Vrăjeala asta ține pentru sclerozații din părculețul cu Tudorică, dar nu cu mine sau alții care mai știm ce și cum.
. pe 11 Septembrie 2018, 17:16
#9
.
Pentru nr.7

Tu stii ce inseamna "analfabet functional"? Si chiar crezi ca toti cei ce sunt PSD-isti in Turnu sunt prosti ? Eu cunosc nixte tipi destepti si seriosi care fac treaba la locul de munca . Unul e profesor, altul e doctor, doi sunt angajati la privat, unul are afacerea lui, altii sunt pensionari, altii lucreaza la spital. Nu sunt nici prosti si nici hoti. Prost esti tu.
anghel pe 11 Septembrie 2018, 13:45
#8
dany
cucleo unde sunt banii luati de pe centralele termice din oras si tevile de caldura din combinat pana in katanga? nu stii?
Bădița pe 11 Septembrie 2018, 12:36
#7
Un PSD-ist "adevărat"
Acest Cone este un filfizon si se crede foarte șmecher.In realitate el este un analfabet funcțional ca toți PSD-i-ați plantați in diferite funcții.El este omul de încredere al primarului,alt analfabet,prin care face rost de resurse financiare atât personal cât si pentru partid.L-a plantat in consilii dw administrație pt. a face rost de bani.La fel si pe finul secretarul.
Marin Costinescu. pe 11 Septembrie 2018, 12:11
#6
Lui Laurentiu.
Eu sunt un individ cu un nivel de cultura putin peste cel mediu, cu multa experienta de viata si care a facut pentru acest oras mai mult decat multi dintre voi la un loc. CEI CARE SCRIETI PE ACEST SITE VORBE GOALE, PE CARE MICI CEL MAI DOCIL PROCUROR NU LE IA IN SEAMA, SUNTETI INDEMNATI SA PREZENTATI PE ACEST SITE UN MODEL DE PLANGERE PENALA-INTOCMIT DUPA TOATE REGULILE SI CU FAPTE CONCRETE (nu-i nevoie sa-l iscaliti=sigur sunteti niste lasi!) si eu va asigur CA IL VOI ISCALI SI-L VOI DEPUNE ACOLO UNDE TREBUIE.Stiu ca n-o veti face, din mai multe motive,pentru ca in voi zace mentalitatea lupilor si cainilor care au mare c*raj cand sunt in haita. Duceti-va in piete si urlati ca sa faceti placere LUI PUTIN SI RUSIEI. SA presupunem ca un guvern va fi dat jos in urma protestelor voastre ( noul guvern nu va fi recunoscut de nimeni), CREDETI CA VA VA DA VOUA CINEVA VREO IMPORTANTA???DUCETI-VA LA MUNCA NEISPRAVITILOR- STAU CAMPURILE PLINE DE BURUIENI!SA VA IA DRACUL SI PE VOI SI PE DRAGNEA!
Laurentiu pe 11 Septembrie 2018, 09:23
#5
Plangeri si sesizari la parchet si politie.
Pai ce e mai acolo,la Primaria Turnu Magurele,e sat fara caini?!Nu inteleg ce asteptari mai avem de la o conducere falimentara a PSD,si de ce nu se fac plangeri pe aceasta tema?Cel mai simplu este sa privim cum arata orasul,cati cetateni mai au loc*ri de munca,cate noi loc*ri de munca s-au facut de 25 de ani,si cati cetateni au parasit orasul.Pop**atia este in continua scadere,iar furtul,saracia si scumpirile sunt cuvintele de ordine.
Marian pe 10 Septembrie 2018, 18:02
#4
Jungla din pustiu !
Și, cine să facă lumină ? Poliția, judecătoria ? Când au mai făcut ?
Marin Costinescu. pe 10 Septembrie 2018, 17:15
#3
Dlui Ilie de la scularie.
Din cele scrise de d-ta se deduce ca daca nu faci parte din randul consilierilor PNL, esti un apropiat al acestora. Ca atare, invitatia mea de a se face lumina si sa fie trasi la raspundere cei care baga mana pana la cot in haznaua cu bani publici-DACA SE VA DOVEDI CA FURA! este cu atat mai intemeiata. Insa, spre regretul meu si al altora ca mine, ni se servesc numai lozinci politicianiste, nu fapte concrete si dovezi. Mai, fratilor si stimati cetateni, NU NE FACETI SA CREDEM CA TOATE ORGANELE STATULUI DE DREPT SUNT IN SUBORDINEA LUI DRAGNEA SI PSD! Matale ar fi bine sa te interesezi si cum se voteaza in Consiliul local ( pace si prietenie si deplina armonie!) si-atunci sa mai vorbesti!. Sper ca nu te-am jignit!
Ilie de la scularie pe 10 Septembrie 2018, 14:04
#2
Societate ilegală
Acest individ analfabet ocupa funcția ilegal.El este numit director fără respectarea ordonanței 109/2011.El este cel ce a inițiat acțiunea "garajul"umplând orașul de dughene.El este cel care a dus leagăn acasă,in loc sa-l monteze la loc*rile de joaca din oraș .Face achiziții la prețuri foarte mari doar nu plătește el plătește primăria .In cârdășie cu Cocosila fac plăti fictive ca sa-si rotunjească veniturile.Cone conduce orașul,Celentano este o marioneta.
Marin Costinescu. pe 10 Septembrie 2018, 13:51
#1
Precizare.
Local Urban NU este a Primariei, CI a Consiliului local.Am facut aceasta precizare pentru a arata ca domnii consilieri, INDIFERENT DE FORMATIA POLITICA CAREIA II APARTIN, AU DREPTUL SI DATORIA DE CERE LAMURIRI. Asteptam!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.