Un turnean a decedat in urma inhalarii de gaze lacrimogene.

20 August 2018, 13:42 | 7.808 | 5
Ilie Gazea, mijlocul fotografiei.
Car Universal

OFICIAL Medicii au sesizat poliția după ce un protestatar a murit în spitalul din Alexandria. Poliţiştii din Teleorman au deschis dosar penal după ce reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Alexandria i-au sesizat în legătură cu decesul unui bărbat în vârstă de 62 de ani, care s-a simţit rău după ce a participat la protestul diasporei din 10 august din Piața Victoriei și a murit la spitalul din Alexandria. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza decesului bărbatului.

Bărbatul ar fi leșinat după ce a inhalat gaze lacrimogene la mitingul din Piața Victoriei, susțin surse locale, citate de corespondentul Mediafax. Bărbatul ar fi suferit o puternică hemoragie nazală și bucală, iar de atunci starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, susțin sursele citate.

Mai mult, aici>>comisarul.ro

5 comentarii Comentează

 • #5
  Nea Caisa pe 23 August 2018, 12:00
  Pentru idiotul zis No name
  Hemoragia digestiva superioara pe care a acuzat-o nea Ilie Gazea chiar este de la gazele inhalate, prostule! Am intrebat un medic, care mi-a explicat clar cum a stat treaba. Nea Ilie avea hepatita cronica cu virus C, ciroza hepatica si varice esofagiene, care sunt complicatiile cirozei. Hepatita C nu se face de la bautura ci se ia din spitalele infecte pastorite de lechelele PSD-iste. Cand i-au dat cu gaze in nas, efortul de tuse a rupt unul sau mai multe varice esofagiene provocand acea hemoragie masiva. Chiar si-n spital internat nu avea nici o sansa, degeaba latra postacii pesedei, asa ca te sfatuiesc inainte de a te da in stamba ca proasta in zi de balci, facand pe desteptul pe aici, informeaza-te despre subiect. Recunosc, nu am studii medicale, dar m-am informat inainte de a da replica la comentariul tau de tot rahatul. Bine, cum e turcul e si pistolul. Comentariu de rahat venit de la cineva de rahat.
 • #4
  Pentru no name pe 20 August 2018, 20:01
  Javre psd
  Chiar ești un no mame, sluga psdista. M u i e și ție no mame.
 • #3
  condoleante pe 20 August 2018, 16:44
  nea ILIE
  Un om deosebit,care si a iubit orasul foarte mult! A fost unul din liderii galeriei in anii 70 si ca o coincidenta a fost condamnat 6 luni la locul de munca, cum era atunci,dupa un meci cu incidente cu Alexandria,in care Ilie Gizea nu a avut nici o vina! Dupa acel meci s-a retras din viata publica fiind dezamagit de nedreptatea care i s-a facut!Tot respectul nea ILIE,IAR FAPTUL CA A MURIT PENTRU LIBERTATE ESTE O PILDA PENTRU URMASI!
 • #2
  Eu pe 20 August 2018, 16:17
  .
  Cine la dus pe el acolo ar trebui să-l aibe pe conștiință !
  Ia zi dl Vai Costel și Dna Olimpia, că tot dați interviuri, cine va dus acolo ?
 • #1
  No name pe 20 August 2018, 13:52
  No name
  Adevarul este ca ulcerul se face de la gazele din piata Victoriei..nu de la bautura..tutun .. rolleyes

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.