Un turnean a decedat in urma inhalarii de gaze lacrimogene.

20 August 2018, 13:42 | 8414 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ilie Gazea, mijlocul fotografiei.

OFICIAL Medicii au sesizat poliția după ce un protestatar a murit în spitalul din Alexandria. Poliţiştii din Teleorman au deschis dosar penal după ce reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Alexandria i-au sesizat în legătură cu decesul unui bărbat în vârstă de 62 de ani, care s-a simţit rău după ce a participat la protestul diasporei din 10 august din Piața Victoriei și a murit la spitalul din Alexandria. Anchetatorii au dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cauza decesului bărbatului.

Bărbatul ar fi leșinat după ce a inhalat gaze lacrimogene la mitingul din Piața Victoriei, susțin surse locale, citate de corespondentul Mediafax. Bărbatul ar fi suferit o puternică hemoragie nazală și bucală, iar de atunci starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, susțin sursele citate.

Mai mult, aici>>comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Nea Caisa pe 23 August 2018, 12:00
#5
Pentru idiotul zis No name
Hemoragia digestiva superioara pe care a acuzat-o nea Ilie Gazea chiar este de la gazele inhalate, prostule! Am intrebat un medic, care mi-a explicat clar cum a stat treaba. Nea Ilie avea hepatita cronica cu virus C, ciroza hepatica si varice esofagiene, care sunt complicatiile cirozei. Hepatita C nu se face de la bautura ci se ia din spitalele infecte pastorite de lechelele PSD-iste. Cand i-au dat cu gaze in nas, efortul de tuse a rupt unul sau mai multe varice esofagiene provocand acea hemoragie masiva. Chiar si-n spital internat nu avea nici o sansa, degeaba latra postacii pesedei, asa ca te sfatuiesc inainte de a te da in stamba ca proasta in zi de balci, facand pe desteptul pe aici, informeaza-te despre subiect. Recunosc, nu am studii medicale, dar m-am informat inainte de a da replica la comentariul tau de tot rahatul. Bine, cum e turcul e si pistolul. Comentariu de rahat venit de la cineva de rahat.
Pentru no name pe 20 August 2018, 20:01
#4
Javre psd
Chiar ești un no mame, sluga psdista. M u i e și ție no mame.
condoleante pe 20 August 2018, 16:44
#3
nea ILIE
Un om deosebit,care si a iubit orasul foarte mult! A fost unul din liderii galeriei in anii 70 si ca o coincidenta a fost condamnat 6 luni la locul de munca, cum era atunci,dupa un meci cu incidente cu Alexandria,in care Ilie Gizea nu a avut nici o vina! Dupa acel meci s-a retras din viata publica fiind dezamagit de nedreptatea care i s-a facut!Tot respectul nea ILIE,IAR FAPTUL CA A MURIT PENTRU LIBERTATE ESTE O PILDA PENTRU URMASI!
Eu pe 20 August 2018, 16:17
#2
.
Cine la dus pe el acolo ar trebui să-l aibe pe conștiință !

Ia zi dl Vai Costel și Dna Olimpia, că tot dați interviuri, cine va dus acolo ?

No name pe 20 August 2018, 13:52
#1
No name
Adevarul este ca ulcerul se face de la gazele din piata Victoriei..nu de la bautura..tutun .. rolleyes
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.