Foto Razvan Vasile, director CN Unirea si consilier local PSD, cerseste putina M.IE de la turnenii plecati afara.

13 August 2018 | 8934 vizualizări | 13 comentarii
Razvan Vasile, director CN Unirea si consilier local PSD, cerseste putina M.IE  de la turnenii plecati afara.
Razvan Vasile, director CN Unirea si consilier local PSD, cerseste putina M.IE de la turnenii plecati afara.

„Hoți, cerșetori și curve care trebuie întâmpinați cu șocuri electrice”, spunea un director din România despre conaționalii săi care trăiesc și muncesc în străinătate și care vor merge sau susțin protestul din 10 august din Piața Victoriei de la București. Pentru jignirile aduse, șeful Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, Cristian Prescornițoiu a fost denunțat de Federația Asociațiilor de Români din Europa la Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării.

Iar într-un grup pe Facebook, unde românii din diaspora se organizează pentru mitingul din 10 august, au început să apară mesajele celor plecați de ani de zile departe, peste hotare, care nu se sfiesc să publice fotografii de la locul de muncă și să le comenteze cu scurte prezentări despre cine sunt și ce fac în țările care îi găzduiesc:

„Bună seară”, scrie o româncă din Italia, de la 19 ani sunt plecată din țară, am lucrat la fructe în Italia, la cules căpșuni, spălat vase, tot ce ține de bar și restaurant, azi lucrez la spații verzi, îmi place ceea ce fac și sunt mândră că sunt româncă! Am ajuns să plecăm din țară, să ne lăsăm case, părinți și tot, pentru un trai mai bun și nu pentru că nu ne-am iubi țara și pământul unde ne-am născut!”

Mai mult, aici >>rotalianul.com

Comentarii (13) Adaugă comentariu
Pandele pe 19 Septembrie 2018, 15:12
#13
Comentariul de pe 6 septembrie...
...a fost scris de insusi Razvan Vasile. Ii recunosc stilul rafinat.
M pe 06 Septembrie 2018, 01:20
#12
U
Ie tuturor celor care injura o intreaga familie de la adapostil budelor pe care le spala de cacatul strainilor

Ei pe 23 August 2018, 22:15
#11
Regretabil....dar...rentabil
Fiul isi urmeaza tatal.Cind era mai tanar si necopt la minte isi dezaproba tatal pentru viziunea politica.Cu timpul a vazut ca mincind caca ca si tacsu prospera,s-a pus si el la masa cu cacat...
Costel pe 21 August 2018, 10:35
#10
O nulitate
Il cunosc de copil, a fost foarte slab la scoala, singura calitate a lui e de a fi baiatul lui ta-su. Unealta lui de baza: insulta. Chiar nu stiu cum a ajuns profesor, darmite director de liceu.
Lica pe 18 August 2018, 16:31
#9
fara frica
Razvanel, tu-ti...., pai așa ne-a fost vorba? Noi muncim afara și voi va bateți joc acasa? Daca asta ți-e ideea, esti o lichea. Punct.
Ipse pe 16 August 2018, 14:49
#8
....
Ce jenant, individul ăsta e profesor la Unirea? Ta-so mi-a fost profesor, alt dobitoc. Se credea profesor universitar, poet și te miri ce. Fraților, ăștia, în afară de alcool, nu au studiat nimic
Cucliano Piticot pe 15 August 2018, 10:36
#7
Tuta
Razvane un singur cuvint pentru tine^^^^ PROSTOVANE !
turnean supărat pe 14 August 2018, 23:24
#6
terminați cu prostiile!
Răzvan Vasile e un dobitoc, nu merita comentarii! Preferabil ar fi să dezbateți alte subiecte.
... pe 14 August 2018, 21:54
#5
#broscuțeoarbe
Nu credeam ca in afara de cei care traiesc doar pentru ajutorul social si batranii cu 4 clase exista "oameni" care sustin prosteste PENALII. Acest PROFESOR l-am admirat tot liceul. Nu imi imaginam ca profesori ai Colegiului National Unirea vor sustine orbeste "comunismul" din ziua de azi. :(
Maria pe 14 August 2018, 13:38
#4
Dezamagitor
Un profesor pe care l-am admirat in liceu..m-a dezamagit complet. Nu mi-a venit sa cred ca un om care pare ca are coloana vertebrala, a reusit sa fie spalat pe creier..pacat..mare pacat..
pandele pe 14 August 2018, 10:58
#3
mesaj pentru vierme
Auzi ba (apelativul corect pentru un lingau) Vasile, nu-ti e ma rusine? Tu, in afara de alcoolism, ce calificari mai ai? Pentru faptul ca ai jignit o multime de oameni, fara sa ii cunosti, te asigur, esti o hahalera. Dar cred ca stiai.

Ca profesor, esti o nulitate, faci de ras colegiul si colegii.
Kolega pe 14 August 2018, 06:44
#2
Un BOU PESEDIST
Acest PERSONAJ urat mirositor este un MARE BOU PESEDIST, poopinkorescu la oricine il poate ajuta sa parvina, semi-analfabet, tupeu si nesimtire maxima, sa traiasca maimutzoiul…………..
Relu pe 14 August 2018, 00:29
#1
te-ai discreditat
Te cunosc de foarte mult timp,din copilarie,si esti tipul care se catara pentru o functie facind mari compromisuri morale! Cum poti fii asa Razvane?Esti un comunist infocat care continua traditia familei!Ai fost injectat cu virusul asta de tatal tau care revolutia l-a prins in biroul prim secretarului de partid scriind osanale dictatorului! Si tatal tau care infiera atunci huliganii de la Timisoara,cum faci si tu,este revolutionar!Un revolutionar fals ca multi altii si daca s-ar face dreptate ar da inapoi tot ce a luat ca beneficiar al legii revolutionarilor! Esti o persoana stearsa fara pic de moralitate!Ce director esti tu?Cum privesti elevii aia in ochi cu moralitatea ta?Esti pus politic,sa nu cumva sa crezi ca esti pe competenta acolo!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.